Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biała kuchnia na połysk?

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z was ma takie meble? trudno je utrzymać w czystości? stoje przed wyborem kuchni i chociaż białe mi się podobają mam dylemat bo nie chciałabym potem ze szmatką co chwilę biegać....

Gość gość
rewelacja w utrzymaniu, mam już ponad rok, raz w tyg przecieram fronty i wygląda super :) a dodam że często gotuje;)

Gość gość
Ja też mam i jak dla mnie rewelacja. Czasami tylko widać pod słońce odbicia palców ale j ciemnej z polyskiem było by dużo gorZej. Polecam bardzo.

Gość mia ta cara
ja mam i jestem zadowolona.Najgorsze kolory to czarny czy czerwony ,widac palce.Biala jest super,polecam

Gość gość
Mam od prawie roku i polecam. Jedyne co mogę odradzic to blat biały w połysku ( taki własnie mam) szybko sie rysuje i za każdym razem trzeba polerować' no chyba że komuś nie przeszkadzają smugi :-)

Gość barBarakk
Wbrew pozorom nie jest to taki zły pomysł :) Ja od roku mam taką, białą kuchnię: http://sferawnetrz.com.pl/oferta/bristol/ i nie ma przy niej więcej sprzątania (wcześniej miałam kuchnie beżowo-brązową).

Gość gość
Dokladnie nigdy wiecej blatu z polyskiem,po 6 miesiacach uzytkowania pelno rys,odpryski masakra.Kuchnia biala ok,ja spryskuje plynem do szyb i wycieram recznikiep papier i jest ok

Gość gość
Białe fronty wbrew pozorom są łatwe w utrzymaniu czystości. Gorzej, że po kilku latach zżółkną. Szczególnie przy piekarniku.