Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym temacie dziękujemy BOGU :)

Polecane posty

Gość gość

ja dziękuję za: - życie - zdrowie ( w miarę) - rodziców, oraz całą rodzinę - przyjaciół a szczególnie jedną przyjaciółkę, co jest jak siostra - wspaniałego chłopaka - za zwierzęta, to że są zdrowe i szczęśliwe ze mną :)

Gość gość
O wielki Zeusie dzięki Ci za Prometeusza on dał nam ogień.

Gość gość
Bogu dziękuję za wszystko bo On Jest Wszystkim :)

Gość gość
ja dziekuje za watrobe bo wytrzymuje moje tempo poki co poza tym za Polske bo kocham swoj kraj chlawa Polsce !!!!

Gość gość
dziękuje za najazd rosji na polske !! :)

Gość gość
ktos ci na rowa najechal ?rosja hahahah

Gość gość
dziękuję za piękno tego świata

Gość gość
za wszystko !!!!!!! bo wszystko jest Jego naszego Ojca Przedwiecznego Ukochanego Boga Wspaniałego !!!!!!!!

Gość gość
amen

Gość gość
Cieszmy się i śpiewajmy Chwałę Bogu dajmy On nam Zbawiciela Dał Tak nas wszystkich Ukoooochał !!!!!!!! :) :) :)

Gość gość
A po śmierci na nas czeka Miłość Wieczna byśmy mieli Wieczny Raj tak jak Stwórca dla nas Chciał :) :) :)

Gość gość
Dziękujmy że tak nas chciał że nas STWORZYŁ że nas wszystkich U K O C H A Ł :) :) :)

Gość gość
A po śmierci na nas czeka M i ł o ś ć W i e c z n a byśmy mieli W i e c z n y R a j tak jak S t w ó r c a dla nas C h c i a ł :) :) :)

Gdyby raj był wieczny już byś w nim była a nie czekał/a na śmierć idioto. Za 4 miliardy lat ziemia przestanie tak czy tak istnieć i jak myślisz gdzie będziesz? A zakładając teorie wielkiego wybuchu kiedy nie było nic, to wszelka rzeczywistość to fikcja i ty nigdy nie istniałaś i tak naprawdę wszystko zmierza do nicości, a wszelki raj i rozkosze można uzyskać jedynie żyjąc w ciele. I co wobec takich informacji chcesz mi wcisnąć tanią gadkę o Jezusie? Tak nędzne katolickie umysły nie powinny nawet egzystować ale że (o zgrozo) kiedyś myślałem podobnie więc uważam że to co ty nazywasz bogiem to potęga umysłu - tylko i wyłącznie.

Gość gość
Potęga umysłu to czar jakim diabeł Cię mami byś Boga nie kochał i przez wieczność cierpiał z czartami :(

Gość gość
Nasze przyjemności smak i zapach świeżego chleba to tylko skraweczek niewielki rąbek Nieba :) :) :)

To nie twoja wina że w to wierzysz, tak samo to nie wina zwierząt że w nic nie wierzą. wszelki bóg to tylko złudny mit jakiejś nadziei w kole życia i śmierci, a jak wiadomo nadzieja umiera ostatnia i nikt z umarłych nie powie już żyjącym czy jego nadzieja na przebywanie czy to z żydem czy to z arabem czy jakimś hindusem, czy też nawet z jakimś szatanem się spełniła.

Gość gość
Oprócz ciała jest jeszcze dusza która po śmierci ciała do Boga wyrusza :) :) :)

Gość gość
Nawrócenie daje siłę życie z Bogiem daje moc by chcieć dobra i niweczyć przemoc

Obserwując cały proces cyklu życia, śmierci i narodzin najbardziej logicznym, racjonalnym i realnym wydaje się po prostu reinkarnacja. Nawet głupie liście na drzewie co roku odradzają się na nowo, a drzewo może symbolizować nieśmiertelną duszę, drzewo to samo tylko liście co rusz nowe, i wszystko jasne.

Gość gość
ja dziękuję bogu że faceci mają penisy a kobiety mają c**y i za dużo przyjemności z seksu

Gość gość
idąc tym tropem każde dziecko wie że nasze komórki odradzają się więc również reinkarnują się ?

Gość gość
po śmierci nie jesteśmy liściem na drzewie jesteśmy duszą która chce być z Bogiem w Wiecznym Niebie :)

Gość gość
:) :) :)

Gość gość
Bóg nas Kocha i tylko On Wie co dla nas jest Dobre :) :) :)

Jeśli teraz żyjesz to jaka masz gwarancję i pewność że już kiedyś nie żyłaś/eś i tak samo nie wielbiłeś swojego boga? Przecież takich ludzi było już tysiące i może narodzić się znowu tysiące. Nie masz żadnego prawa zaprzeczyć reinkarnacji mając przed nosem i oczami całe pole śmierci i narodzin.

A odradzanie się to tylko który wcale nie dotyczy fizycznej śmierci tylko duchowej. Ja kiedyś byłem katolikiem dzisiaj gardzę tymi kłamstwami i żydowskim, śmierdzącym bogiem bo odrodziłem się na nowo i przejrzałem na oczy.

Gość gość
reinkarnacja to zabawa indyjskich kast ludzi czystych i nieczystych posłuchaj na youtube wywiadu z siostrą Michaelą kiedy jako jeszcze cywilna osoba była w Indiach zobacz jak tam się traktuje ludzi którzy wierzą w reinkarnację tylko jest małe ale reinkarnacja Cię nie Zbawi tak jak Jezus