Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W tym temacie dziękujemy BOGU :)

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję za to, że czasami po prostu chce mi się coś robić :) i że pewną sprawę mogę załatwić bliżej niż myślałam, i że nie ma upałów, i że noga się goi, i że mam do zjedzenia dobre cukierki :D

Gość gość
za to ze sie obudzilam w gronie rodziny ze za niedlugo wychodze dopracy dzieki ktorej bedemogla kupic jedzenie i lekarstwa oplacicrachunki itp za to ze Bogprzy mnie jest i mnie wspiera Dziękuje rowniez zatro zemoe z Toba porozmawiaczawszekiedyn potrzebuje tego Kocham Cie i przepraszam za wszystkie zlemysli ichwilezwatpienia dzieki Tobiewychodze z domu i robie to co trzeba

Gość gość
Jagoda - porownanie pajaka do czlowieka warzywa jest ok. rowniez uwazam,ze "lepszy" jest kot czy pies niz warzywo, z ktorego nie ma zadnego pozytku, tu jednak mam kolejne wyjasnienie - my tych warzyw kochac nie musimy, ALE one maja matki i sa sensem zycia dla nich. Podam Ci przyklad z mojego zycia. Mialam ekstra zycie, spanie do poludnia, piekny apartament, robilam co chcialam kiedy chcialam. I Bog zeslal mi Psa. Kiedys wymiotowalam na zapach psiejkupy,a dzis sprzatam je z czuloscia,bo kocham tego Czworonoznego. Bog mi go dal bym przestala byc wygodnicka egoistka i powiem wiecej, poczatek byl straszny, zalamalam sie i chcialam go oddac. Ale wytrzymalam i stalam sie lepszym czlowiekiem, a moj pies wyrosl z gryzienia mnie, z zalatwiania sie w mieszkaniu, do tego jest tak szalenie madry, ze ludzie pytaja mnie gdzie go szkolilam. Potrafi wiecej niz pies asystent. Wszystkiego nauczylam go cierpliwoscia i miloscia. I tak mysle,ze te matki codziennie przewijaja warzywa,bo to ich misja zyciowa.Sa powolane do tego tak jak ktos inny czuje powolanie do bycia nauczycielka, prostytutka, pilotem albo obibokiem :)

Gość gość
dziękuję Bogu za to , że JEST M I Ł O Ś C I Ą

Gość gość
b o s k ą miłością i że nas bóg stworzył z miłości i dla miłości :) :) :) d z i ę k u j e m y nawet jeśli o tym nie wiemy :) :) :)

Gość gość
dziękuję za wszystko to JEGO dzieło :) :) :)

Gość gość
dziękuję że jest :) a jest boski :) i kochany nasz bóg stwórca stwórca wszystkiego :) :) :)

Gość ja już zrozumiałem
Dziękuję ci p********y c***u, za to, że gnębisz dobrych i niewinnych ludzi! Dziękuję ci c***u ****** za to!!!! Bądźmy poważni, żadnego boga nie ma. Popatrzcie ile krzywdy się ludziom dzieje! Noworodki walczące o życie, nieuleczalnie chore dzieci, które przecież nikomu nic złego nie zrobiły - to jest k***a ten Wasz łaskawy, miłosierny bóg?! Jest wielu, wielu ludzi, którzy całe swoje życie poświęcali dla swojej wiary, żyli zgodnie z przykazaniami i nigdy nikomu nie wyrządzili krzywdy i co ich spotyka? Same kary za ich dotychczasowe dobre życie, umierają na straszne nieuleczalne choroby, a starość to droga przez mękę zarówno dla nich jak i dla bliskich im osób. To jest k***a bóg dobry i miłosierny? Ilu niewinnych i wierzących ludzi ginie w katastrofach, ilu ludzi cierpi z powodu głodu, biedy, ilu takich ludzi dosięgają klęski żywiołowe?! I to wszystko za ich wiarę i dobre postępowanie w życiu. K****, TO JEST TEN DOBRY BÓG?!! To jest podstawowy dowód na to, że nie ma żadnego boga. A jak taki byt jest, to znaczy, że jest p*********m,******ym CH**EM!!!!!

Gość gość
wszystko co złe pochodzi od złego wszystko co dobre od Boga opisałaś zło i to zło pochodzi od szatana Bóg Stworzył nas z miłości i dla miłości i to wiecznej w Jego Raju w Jego Chwale bez bólu, chorób i cierpienia poczytaj na ostrzezenie.net

Gość gość
ciało masz na chwilę - na czas ziemskiego życia a duszę masz wieczną i o wieczność chodzi

Gość gość
To dużą masz d**ę. Współczuję. Dziękuję Bogu za zimny pokój w takie upały.

Gość gość
ja też

Gość gość
za to ze daje rade... mimo wielu problemow, ze sie nie zalamalam, ze mam sile dalej zyc choc jest mi ciezko i zle

Gość gość
Dziękuję Bogu za wszystko.