Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta south beach

Polecane posty

Gość gość

Dziś się załamałam. Na wadze zobaczyłam 83.6 kg. Na diecie jestem "od zawsze", "ciągle" i "od poniedziałku". Moje "diety" prowadzą do tego,że jestem coraz grubsza. Przerobiłam już chyba wszystkie diety, poza south beach. Moim problemem jest to,że trzymam się doskonale na diecie do obiadu. Po zjedzeniu obiadu załącza się ssanie :( olbrzymia chęć na jakąś "bułę", batonika albo najlepiej 3 batoniki no i do tego torba cukierków albo piętro ptasiego mleczka. Jak wytrwam na jakieś diecie 3 dni, to zawsze się na coś skuszę. A u mnie skuszenie równa się nie dość,że koniec diety to i odbijanie sobie wczesniejszych wyrzeczeń. Nie mam silnej woli, nie jestem konsekwentna. Kiedyś na diecie od dietetyka schudłam 12 kg. Pięknie się trzymałam ale znudziła mi się. I niestety podjęłam kilka prób powrotu do niej z opłakanym skutkiem. Trzymałam się 2,3 dni a później otchłań bez dna. W rezultacie każda dieta kończy się u mnie z 1,5 kg na plusie, po czym następuje chwilowy okres bez diety, wtedy jem kebaby itd. Nastepnie nadchodzi taka chwila jak dziś, wchodzę na dietę, schudnę 1,5 kg i się złamię i na nowo zacznę jeść. Może na south beach będzie inaczej :(

Gość gość
a jaki masz wzrost? ja mam 168 cm i waże 56 kg i myślę że jestem grubą osoba