omena23 0 Napisano Czerwiec 2, 2014 Ciekawa jestem jak dużo osób kupuje i sprzedaje w butikach internetowych, czy wystawiacie gdzieś swoje rzeczy, oprócz allegro. Ja uwielbiam wystawiać wszystko co mi już nie potrzebne i ostatnio dołączyłam do www.butikmarek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 2, 2014 ja nie sprzedaje ale kupuje na potęgę. ostatnio trafiłam na lilumoda gdzie sprzedają moje ulubione ciuszki z nife. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daga3 0 Napisano Grudzień 26, 2016 Ja wolę kupować bo uwielbiam zakupy :) jakiś czas temu znalazłam serwis - fajną porównywarkę cen wielu różnych sklepów, cozacena.pl - http://www.cozacena.pl/, mają tam wszystko w jednym miejscu i można kupić dużo taniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewelkaos Napisano Styczeń 20, 2017 Ja kupuję buty i torebki na e-kaja.pl Zdecydowanie polubiłam zakupy przez internet tym bardziej w zimie gdzie temperatura nie sprzyja wychodzeniu na dwór. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach