Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rosyjski pomocy

Polecane posty

Gość gość

kto przetłumaczy te słówka na rosyjski Sortowanie śmieci oszczędzanie wody gaszenie światła w pokoju w którym nikt nie przebywa noszenie torby koszyka by ograniczyć liczbę reklamowek uczestniczenie w akcji sprzątanie świata

Gość gość
сортировать мусор - sortować śmieci экономить воду - oszczędzać wodę погасить свет в комнате, где никто не является - gasić światło w pokoju, w którym nikt nie przebywa нести корзинку мешок, чтобы уменьшить количество рекламных роликов - noszenie torby koszyka by ograniczyć liczbę reklamówek участие в очищающее действие мире - uczestniczenie w akcji sprzątanie świata пожалуйста ;-) widzę, że nie tylko ja miałam rosyjski ;-)

Gość gość
Ale tylko ty coś umiesz :)

Gość gość
oj tam, nauczysz się, też myślałam, że nic nie umiem, a maturę zdawałam z rosyjskiego. a z jakiego jesteś miasta, jeśli mogę wiedzieć? ja z Sanoka ;-)

Gość gość
dziękuje z warszawy ;)

Gość gość
spoko, tak orientacyjnie pytalam, bo jestem ciekawa, gdzie sie jeszcze ludzie rosyjskiego ucza ;-)

Gość gość
nie no ja chce tylko zdać xd. Tak w ogóle To nie jest tłumaczenie z google chyba co nie? Dzięki wielkie