Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

męcząca znajomość

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu byłam w związku, przez pierwszy okres gdy był na miejscu byla pelna sielanka po czym wyjechał w trase pare tygodniową przez która ciągle sie kłóciliśmy. Gdy wrócił już nawet nie byłam pełna radości na to spotkanie bo już miałam dość robienia kłótni o pierdoły o które byłam obwiniana i tak ja . Wyjechaliśmy na wspólny weekend ze znajomymi, po alkoholu wykrzyczał mi że ma mnie dość już itp na 2 dzień traktował mnie jak powietrze . Jest osobą dumną i wątpie ,że przyzna sie do błędu a ja nie mam zamiaru już mu ustąpić po raz kolejny. Sama nie wiem co czuje czy mi ulżyło czy nie ...Ale rozwala mnie od środka..

Gość gość
...

Gość gość
.

Gość gość
znajdź sobie innego. ośmieszył cię! teraz wszyscy będą się z ciebie śmiać jaka jesteś jeb*ięta jak do niego wrócisz

Gość gość
najbardziej chyba boli mnie nie to że nie ma jego ale to że miałam kogoś o kim myślalam rano , kogoś z kim mialam ciągły kontakt ale boli tez to jak mnie potraktowal.

Gość Ale to już było
Po co Ci taka znajomość?! Lubisz jak Cię poniża?! Daj sobie spokój z takim debilem! Przecież wpadniesz w depresje!

Gość gość
jaka znajomosc? tego juz nie ma. Nie ma prawa być. Potraktował Cię fatalnie, męczyłaś się w tym 'związku', kobiety to mają jednak problemy...sytuacja jasna i klarowna, a Ty zastanawiasz się nad sprawą oczywistą...

Gość matyldagość
kochałaś go kiedykolwiek? w ogóle? choć troche?

Gość gość
po rozstaniu z nim zmienilam sie znowu, bedac z nim stalam sie osoba bardziej spokojna, mniej nerwowa do innych . teraz znow stalam sie taka jak wczesniej

Gość gość
zostaw buraka, nie on jeden na świecie

Gość gość
ale chcialabym byc szczesliwa i miec stabilizacje ktora poczulam w czasie zwiazku z nim.

Gość gość
przez pierwszy okres gdy był na miejscu byla pelna sielanka po czym wyjechał w trase pare tygodniową przez która ciągle sie kłóciliśmy. xxx możesz to rozwinąć? czy wg ciebie ma rzucić pracę i siedzieć z tobą? wtedy będzie dobrze, tak?

Gość gość
nie, nie chce żeby rzucał pracy ( mimo ,że na nią ciągle narzeka i ma jej dość) tylko gdy wyjechał zaczał robic problemy z niczego zamiast tego że powinno być dobrze było z dnia na dzień gorzej aż gdy sie spotkaliśmy sami nie wiedzieliśmy czy coś czujemy do siebie czy wypalilo sie