Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życie ludzi z FS niewiele się różni od życia ludzi skazanych na 25 lat więzinia

Polecane posty

Gość gość

W sumie obie grupy życia nie mają, ci z FS przez 25 lat od urodzenia idą stałą trasą dom-szkoła-sklep-kościół (w niedziele)-dom (do 19 roku życia) od 19 dom-studia-sklep-kościół (w niedziele)-dom bez żadnych prawdziwych znajomych, przyjaciół ZAWSZE SAMI!!!! Wszystko przez z początku przez tzw. "miłe moralne wychowanie" czyli ustępowanie wszystkim dookoła (katolickie wychowanie z którego i tak jestem dumny) co niestety jest wykorzystywane przez inne dzieci w wieku 14 lat w sposób nagminny a potem przeradza się w Fobię społeczna!!!

Gość gość
Za swoje ustępstwa wobec świata byłem gnębiony od 14 roku życia do końca liceum (ale się nie powiesiłem jak wiele osób tak skrajnie gnębionych bo miałem na to tzw. stan w******ia) poza tym uważam że samobójstwo popełniają mięczaki bo bez względu na sytuację życiową nie wolno tego zrobić!!!

Gość gość
Serio? Jak masz tak żyć to lepiej się powiesić

Gość gość
łe zycie staram sie żyć nauką Jezusa dlatego nie stosuję odwetu wobec moich prześladowców, a także nie zaczepiam nikogo ( w sensie nigdy pierwszy nie odezwę się do obcego mi chłopaka/dziewczyny) bo uważam takie zachowanie za szczyt bezczelności!!

Gość gość
Pisząc głupoty że miałbym się powieść stajesz się zdrajcą nauczania Katolickiego Kościoła, a w konsekwencji zdrajcą Najukochańszej Ojczyzny Polski która wolność zawdzięcza swojej wierze i zachowaniu wartości!!

Gość gość
Katechizm naucza zero seksu wiec w moim słowniku nie ma takiego stwierdzenia, nawet jak spotkam partnerkę życia jakakolwiek aktywność seksualna zaistnieje tylko i wyłącznie po ślubie!!!