Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamała, że jest w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa jest dość delikatna. Dziewczyna powiedziała mi, że jest w ciąży. Widujemy się w każdy weekend, związek na odległość. Pewnego razu wyjechalismy razem na żagle i tam zaczęła krwawić. Pojechaliśmy do szpitala.Najbliższego jaki był w danej okolicy. Nie byłem oczywiście z nią w gabinecie. Wyszła z gabinetu. Bez recepty, bez leków, niczego. Powiedziała,ze jak bedzie krwawic dalej tzn,ze nie jest w ciąży. Po powrocie, jakies 1 tyg po tej sytuacji, twierdzi,ze miala skrobanke. Moj kumpel jest położnikiem i powiedział,ze to wszystko jest bardzo dziwne. Oczywiscie zapewnil, ze nie ma pewnosci, ale to raczej niemozliwe , by w toku poronienia kobieta wrocila , nawet nie do domu a na lodke,bo byla to Dania i opisala,ze tu nie mieszkamy. Skrobanke powinna miec raczej od razu, a nie tydzien po. Kumpel uwaza, ze ona nie byla w zadnej ciazy(nigdy nie widzialem zadnych wynikow badan,poza 2 kreskami na tescie, ale to nie problem nawet taki kupic, nie robila go przy mnie, a w lazience, mogla podmienic,bo przyjechala z danym rodzajem testu,ktory kupila,nie chciala,zebym ja kupil. Po prostu nie widywalismy sie,a na zaglach dostala okres i musiala jaks z tej sytuacji wybrnac. Do lekarza mogla pojsc z problemem bolu menstruacyjnego. To wszystko wydaje mi sie dziwne. Kompletnie sie na tym nie znam. Blagam, doradzie cos.

Gość gość
w sensie wrocila "do domu",bez zadnych lekow, recept. A jesli lekarz stwierdzil poronienie, to raczej nie powinien jej wypuscic, bo to jest niebezpieczne bez czyszczenia. Jesli nie mialaby w ogole to ok,ale ona utrzymuje,ze miala tydzien pozniej. Mozliwe?