Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniegosc

Nie wiem co mam zrobic. Odezwac sie?

Polecane posty

Rozmowa zawsze pomaga,więc dobrze zrobiłasz że zadzwoniłasz,no i wcale nie trzeba bawić się w detektywa heh czas pokaże czy wam się uda:)Znam przypadek z autopsji:)wspólnie można usunąć konto,ale nadal grać na dwa fronta,każdy jest inny i nie możemy sądzić po sobie,bo my by zrobiliśmy tak a nie inaczej.

Gość juzniegosc
Fajnie,ze ktos sie odezwal i wyrazil swoja opinie. Rozmawialam, jest dobrze. Wie,ze nie spotkam sie z nim dopoki nie zalatwi tego co trzeba, wie takze, ze jesli cos po drodze wyjdzie to juz bedzie koniec. Bo przeciez ile szans mozna dawac.

Gość gość
ty jestes chora kobieta, na poczatku wygarnelas facetowi ze to koniec i to z tak durnego powodu, a potem zastanawialas sie CZEMU ON SIE NIE ODZYWA i CZY TY POWINNAS COS ZROBIC a ty myslalas ze co, powiesz mu ze to koniec a on padnie na kolanach i zacznie cie blagac o powrot? daj spokoj, licz sie bardziej ze swoimi slowami

Gość juzniegosc
To nie chodzi o to,ze powiedzialam to koniec z takiego powodu. Byla rozmowa kiedys i obiecal ze usunie, okazalo sie,ze caly czas je mial, a ja nie zycze sobie takiego krecenia. on czekal na moja decyzje,ale tak- chcialam,zeby bardziej sie postaral (nie blagal) moze nie powinnam mowic,ze to koniec, ale chcialam nim potrzsnac tym razem

Gość gość
"Bo przeciez ile szans mozna dawac. " A to juz raz Ci jakos podpadl? Dzwoni jak ma taka potrzebe - co to za tekst? Ja bym wolala,zeby dzwonil z milosci, bo teskni bo tego chce a nie za ma potrzebe.... rany

Gość gość
jesteś idiotką, że do niego zadzwoniłaś

Gość juzniegosc
Dalsza czesc tej historii to tak,ze usunal konto spedzilismy jego urodziny we dwojke, bylo pieknie. Nie no ja nazywam potrzeba tesknieniem ;) Ale wiecie co.. ja mam nadal tyle watpliwosci, ja nie potrafie mu ufac. I tak, wczesniej jak sie spotykalismy bylo zupelnie baznadziejnie, teraz jest o niebo lepiej,ale zawsze jest ale w mojej glowie

Gość gość
Randkujecie czy jestescie w oficjalnym zwiazku? jest twoim chlopakiem a ty jego dziwczyna i wszyscy o tym wiedza ? bo wiesz..jesli tylko randkujecie to nie mozesz tez od faceta wymagac takich rzeczy, moim zdaniem takch rzeczy mozna żądać jesli sie jest w powaznym zwiazku (jestem kobieta )

Gość juzniegosc
On mnie nazywa dziewczyna, i nazywa nas zwiazkiem, poznalam jego znajomych z pracy itd (zadnej rodziny). On zna moje rodzenstwo. Wiec uwazam,ze jest to zwiazek ale czy bardzo powazny to sama nie jestem przekonana. Planujemy rozne male rzeczy, ale bez slubow i takich

Gość gość
no to w porzadku, to faktycznie powinien zaprzestac takich dzialnosci pobocznych :)

Gość juzniegosc
My juz przeszlismy te poboczne dzialania jak to nazywasz ostatnim razem i on wie co moze a co nie - i uwierzcie mi on sam mowi,ze jestem bardzo ugodowa niewybuchowa dziewczyna. Tylko dlaczego tyle watpliwosci? Nigdy nie bylam w takim 'zwiazku' w ktorym potrzebowalabym rad obcych osob.