Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzniegosc

Nie wiem co mam zrobic. Odezwac sie?

Polecane posty

Gość juzniegosc

Widujemy sie kilka miesiecy, mial kiedys profil na portalu randkowym, pozniej mowil,ze usunie, weszlam tam kilka dni temu i znowu zobaczylac ze widnieje ( na pewno sie logowal). Powiedzialam,ze to koniec bo dawno temu sie umowilismy ze to usunie. Jutro jego urodziny, zaplanowal dla nas cos na piatek a ja z nim zerwalam. On mowi,ze razem go usuniemy bo nawet nie wie jak (smieszne) i ze jest zakochany i ma nadzieje,ze nie zerwe tylko dlatego,ze on nie usunal tego profilu. Napisalam,ze on wszystko znisczyl, bo mial juz swoje szanse, od tamtej pory cisza. Nie wiem co mam robic, czy mam to zostawic i dalej czekac zeby sam udowodnil,ze jest jak mowi, czy sama mam zaczac jakas rozmowe., Troche mi zal,ze ma urodziny i czekal ze razem je spedzimy i chyba do tego nie dojdzie. (wiem,ze to taka jedna z wielu historii mlodych dziewczyn,ale my mamy juz prawie po 30) Doradzcie co mam zrobic

Gość gość
On szuka innej. I ciągle będzie szukał. Nie jesteś dla niego tą jedyną. Uważasz, że warto odzywać się do kogoś takiego?

Gość gość
Zgadzam sie z Toba w pewnym stopniu. My bylismy ze soba rok temu przez pol roku,ale ja to zakonczylam. Od tamtej pory sie zmienil na duzo lepsze. Ufalam mu, powiedzialam mu o tym. Powiedzialam tez.,ze nie bede go sprawdzac dzwonic za nim i szukac,ale jesli sie dowiem,ze cos kreci to od razu zostawie. Narazie sie nie odzywam, choc ciezko.

Gość gość
Chociaz wiem co powinnam zrobic to pisze tutaj, moze ktos ma chwile do pogadania i mi sie lzej zrobi.

Gość juzniegosc
Dwa ostatnie posty ja pisalam

Gość gość
No w sumie to nie jest to taka odosobniona historia, znam wiele przypadków że ludzie poznali sie na portalu randkowym, zaczeli sie spotykać, nawet powoli się angażować a profile nadal mieli, nie da sie tego tak jednoznacznie skwitować.

Gość gość
Wierzysz, że nie wie jak ma usunąć? :D Opcja usuń konto

Gość jusniegosc
To juz moze nie tylko spotykanie,ale wiecej. My jestesmy oficjalnie razem, dlatego jestem rozcarowana, nie zla, nie wsciekla, ale zawiedziona.

Gość oreore
"Napisalam,ze on wszystko znisczyl, bo mial juz swoje szanse, od tamtej pory cisza. Nie wiem co mam robic, czy mam to zostawic i dalej czekac zeby sam udowodnil,ze jest jak mowi, czy sama mam zaczac jakas rozmowe., Troche mi zal,ze ma urodziny i czekal ze razem je spedzimy i chyba do tego nie dojdzie. (wiem,ze to taka jedna z wielu historii mlodych dziewczyn,ale my mamy juz prawie po 30) Doradzcie co mam zrobic" Jak można ci doradzać, skoro ty oczekujesz, że ktoś napisze zgodnie z twoim życzeniem. Zerwałaś bo on nie spełniał twoich oczekiwań, a za chwilę piszesz, że ci szkoda i może "się odezwać". Zachwiane emocje w tobie, kobieto.

Gość gość
Jasne, ze zachwiane, inaczej bym tu nie pisala. Uwielbiam go, i bardzo chcialabym zeby wszytsko sie ulozylo,ale przeciez nie moge powiedziec 'wiesz co ok, ze masz ten profil' usun go i wroc.

Gość gość
Rozumiem cie bo też byłam kiedyś z facetem poznanym na portalu randkowym, spotykaliśmy się, byliśmy oficjalnie parą, a on cały czas miał tam konto, co najlepsze do tej pory je ma, co prawda nie jesteśmy już razem, ale to inna para kaloszy, nie poszło o profil.

"Wszystko się nie ułoży" jak za sprawą czarodziejskiej różdżki ponieważ czasem trzeba panować nad emocjami i rozmawiać o tym jakie są nasze odczucia, ale nie żądać i nie manipulować. Skoro ty kazałaś mu wybierać, to wybrał. Czego jeszcze chcesz ?

Gość gość
no a jak wyglądało to spotykanie? Dla mnie to wygląda tak, że facet się spotyka z Tobą ale chce mieć furtkę otwartą na inne cały czas, skoro ma profil i się tam loguje. Mój dawny randkowicz niby usunął też przy mnie ale co z tego jak założył inny bez fotki. Nie chodzi o usunięcie ale o jego podejście do was- nie wygląda aby był zdecydowany w 100% na Ciebie.

Gość gość
Będac z tamtym facetem poznanym na portalu randkowym miałam naprawdę wrazenie że jemu na mnie zależy, widziałam nawet lekka zazdrość o mnie w pewnych sytuacjach , no ale mimo wszystko cały czas posiadał profil, nigdy mu tego nie wygarniałam , udawałam że nie widzę.

Gość gość
Pisze, ze mam nadzieje,ze wszytsko sie ulozy bo od ostatniego razu jak bylismy razem bardzo duzo sie zmienil - jest niesamowicie kochany. Moi znajomi mowia,ze widac ze bardzo mu zalezy, no ale jest to ale.. nigdy nie kazalam mu wybierac, nigdy nie naciskalam, wie ze ja tego nie akceptuje i mowi, jak sie spotkamy w piatek to razem usuniemy. (glupie gadanie) Wiem,ze mu zalezy, ja po prostu to wiem-ale nie wiem czy wystarczajaco. I wiecie co? peklo mi serce jak to zobaczylam, po prostu mi przykro. Dzieki,ze moge z Wami pogadac.

"Wiem,ze mu zalezy, ja po prostu to wiem-ale nie wiem czy wystarczajaco." - czyli, pewności nie masz bo to on musi pokazać, a nie ty "wiedzieć'.

Gość gość
Słuchaj ale posiadanie profilu na portalu randkowym naprawdę niczego nie przesądza, wiem że totrochę daje dziewczynie do myślenia, ale to naprawdę jeszcze niczego nie przesądza

Gość juzniegosc
Kazdy ma troche racji. Byc moze ja tez mam gdzie jeszcze jakis profil o ktorym po prostu nie pamietam,ale on dobrze wie. Nie lubie dramatyzowac, dla mnie zwiazek to zwiazek, bez klamstw gier, grania na boku.

Gość ona po 30
Ja bym tam nie robiła afery, może po prostu się przyzwyczaił do tego konta a może tez nie jest pewien waszego związku w 100 % ? Daj mu czas porozmawiaj szczerze i może dojdziecie do jakiegoś konsensusu. Jest jeszcze jedno wyjście , oboje posiadajcie profil na tym portalu i randkujcie sobie ;)

Gość gość
utwórz fikcyjne konto na tym profilu i zagadaj do niego... Zobaczysz jaka bedzie reakcja, dowiesz sie wtedy czy używa jeszcze tego konta czy nie, powodzenia ;)

Gość gość
moim zdaniem robisz największe świnstwo - w urodziny!?!?!?! ale wybrałaś moment. Skoro już prawie 30 na karku to mało jesteś nauczona życia i męższyzn. Po pierwsze w twojej sytuacji dałabym szansę - ale o tym masz wiedziec tylko ty, żeby się nie domyślił. Obserwuj bacznie jego zachowanie, jeżeli nic się nie zmieni to krótka piłka. Po drugie faceci mają takąnaturę, że "muszą". Nie przerażałby Cię p****l? a dla facetów to normalne, muszą patrzeć i zyyykła ciekawośc sprawia, że muszą sprawdzić nawet taki portal.

Gość ona po 30
gość 03.06.2014 utwórz fikcyjne konto na tym profilu i zagadaj do niego... Zobaczysz jaka bedzie reakcja, dowiesz sie wtedy czy używa jeszcze tego konta czy nie, powodzenia oczko.gif Najgłupszy pomysł jaki może być. Nie znam faceta który by nie odpisał na zaloty wyimaginowanie pięknej kobiety ;) z resztą kobieta pewnie tez by odpisała. Portale to teraz pewien rodzaj szybkiego dowartościowania się i szybkiego kontaktu.

Gość juzniegosc
Musi do mnie zadzwonic,zebym w ogole wziela to pod uwage. Jesli zadzwoni i bedzie staral sie to naprawic to byc moze damy sobie szanse. Narazie jest jak jest. Ja nie chce randkowac, nie chce mi sie juz, a poza tym ja spotkalam juz kogos z kim chce byc.

Gość juzniegosc
Nie, tego nie zrobie, moglby sie domyslic. Nie chce mi sie nawet bawic w takie gierki jak juz wspomnialam. Zostawie tak jak jest. Wie,ze zlamal mi tym serce - choc wiem,ze sa gorsze rzeczy bo wiele przeszlam w zyciu. Nie jestem kobieta ktora jest bardzo emocjonalna, ale przykro mi. powtarzam sie juz

Gość juzniegosc
Boze jak mi smutno. Jeszcze muzyka nastaja mnie do placzu ;)

Gość matgarittka
Mowił że usuniecie konto razem,może mu załeżalo a Ty od razu zerwałaś:(Jak ktoś chce zdradzać to i tak zdradzi i portal randkowy nie jest mu wcale potrzebny do tego,są inne możliwości ... Jak Ci to dręczy to sama napisz,albo zadzwoń,nie czekaj,będziesz wiedziała na czym stoisz,jak nie chcesz innego to nie unoś się duma i zrób pierwszy krok:)

Gość gość
powiem tak- ja miałam dalej konto jak się rozglądałam i nie byłam pewna czy chce być na zawsze z facetem z którym się spotykam, jak miałam kogoś zwykle usuwałam nawet z tego powodu, że mnie denerwowała skrzynka zapchana oczkami itp.. a jest opcja też zawieś ... a co do facetów- ja znam takich, którzy nie potrzebują mieć konta zwłaszcza jak się z kimś spotykają to są skupieni na wspólnych planach a nie oglądaniu lasek z portalu. Pamiętam, że jak facetowi zależało na mnie bardzo to nawet nie wchodził na widoczny na gg i sam to wymyślił, bo nie chciał pisać z jakimiś laskami innymi. Tak samo facet z portalu- sam wpadł na to żeby zlikwidować profil po tym jak się spotykaliśmy z 3 tygodnie, bo to było jego celem, poznać kogoś i skasować profil. Niektórzy jednak wiecznie tam buszują i takich trzeba unikać.

Gość juzniegosc
Postanowilam zadzwonic ze wzgledu na to,ze jutro sa te jego urodziny i chce miec to za soba. powiedzialam tez ze dzwonie dlatego ze nie chce mu psuc urodzin wiec dzis chcialam porozmawiac. Powiedzial,ze wszedl tam pewnego dnia,ale nie pamieta kiedy ale ze usunie i ze przeprasza, ze jest taki leniwy itd Powiedzialam,ze jesli chce byc ze mna to dobrez wie,ze nie akceptuje grania na boku, i ja mu ufam,ale jesli przez przypadek sie dowiem albo zobacze ze kreci to sie pozegnamy. Musialam konczyc bo jestem w pracy, mamy pozniej rozmawiac. Mowi,ze nie widuje sie z nikim i ze ja jestem pierwsza osoba do ktorej dzwoni jak czuje potrzebe. Wiem,ze slowa sa tylko slowami. Najpierw musi usunac, jak tak zrobi to bedziemy kontynuowac rozmowe.

Gość gość
Usunąć może ale jak ma skłonności się rozglądać cały czas za nowymi laskami to nic to nie pomoże w waszej relacji

Gość juzniegosc
Absolutnie, i ja o tym wiem, i wiem tez ze jesli zobacze ze cos nie gra choc nie bede bawic sie w detektywa- to bedziemy musieli sie rozstac na dobre.