Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznawać nowe kobiety skoro ja nie potrafię

Polecane posty

Gość gość

zerwała ze mną dziewczyna i jestem w dość słabej formie teraz. Większość poradników zaleca w takiej sytuacji poznanie nowych osób ale jak ja to mam niby zrobić? Mam teraz sesję na studiach, nie mam czasu a na dodatek nie mam znajomych z którymi mógłbym gdzieś wyjść. Przez to wszystko ja jestem tylko sam sobie. Jak mam poznać jakąś dziewczynę z którą mógłbym się spotkać? Przecież nie uśmiechnę się w autobusie i nie poproszę o numer,bo tylko zrobię z siebie idiotę a ona odmówi.

Gość gość
jedna może odmówi, a druga nie odmówi, tylko się uśmiechnij ładnie w tym autobusie :)

Gość gość
Dziewczyny normalne to romantyczki, jak powiesz coś cieplego, ze Cie oczarował albo coś, to czemu nie w autobusie? moze byc autobus, albo sklep albo inne miejsce

Gość gość
spoko, tylko że ja nie wyglądam normlanie, mam 183cm wzrostu i 63kg wagi, Jestem płaski jak deska a w nadgarstku mam 15cm. Twarz mam podobno ok ale mam zakola i wpadnięte oczy...

Gość dziewiędziesiąt dwa
Też mnie to frapuje. Tylko że ja nie miałem nigdy dziewczyny. Żałuje że nie poznałem dziewczyny w czasach liceum. No i jak się do tego zabrać teraz, skąd jakąś dziewczynę wytrzasnąć do spotykania się?! Nie wiem kompletnie.

Gość gość
Jedną kiedyś poderwałem, dostałem numer ale potem nie chciała sie odmówić, ok ja dopuściłem, po miesiącu sama się odezwała, potem sie posktaliśmy, powiedziała że możemy być najwyżej przyjaciółmi, ja powiedziałem że ok i dalej grałem swoje. Byliśmy parą przez 2 miesiące , ale ja chyba nigdy jej nie kochałem, po prostu sentyment do teog że była pierwsza w łóżku i w ogóle. Rozeszliśmy się już jakiś czas temu. Ale gdzie mam znaleźć następną,bo tak jak wtedy zrobić już nie mogę z pewnych względów?

Gość gość
ma ktoś jakieś pomysły z życia wzięte ?

Gość gość
różnie , zalezy od umiejętności !!

Gość gość
Wydaje mi się że jednak nie poznasz, przecież mało kto poznaje swoją połówkę na ulicy.

Gość gość
no dobra ,ale ja to zrobić bo nie wiem. Wszędzie widzę szczęśliwe pary a sam przez tyle lat jestem sam. Nikogo nie miałem i nikt do mnie chyba poza ta jedną nic nie czuł. Co mam zrobić bo jestem zdesperowany... Znowu wakacje a ja będę siedział w domu albo pracy...

Gość dziewiędziesiąt dwa
Wyjdź do ludzi hehe