Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a tacy 60 plus ,są

Polecane posty

Gość gość

młodsze pytają

Gość gość
z tego co wiem to są, ale im głupio to ujawniać bo zaraz będzie stek wyzwisk od dziadków

Gość gość
to dawać ich na stół operacyjny :P

Gość gość
niekiedy 40 paro latki wyglądaja o wiele gorzej niż 60 cio

Gość gość
Jestem taką osobą, która ma ponad 60 i nie rozumiem dlaczego to takie dziwne. Młodsze zdziwią się jak szybko mija czas i oni jeżeli doczekają to też będą "wiekowi"

Gość gość
jak to dziwne?Dla kogo dziwne ? Dla mnie ok

Gość gość
Forum jest dla wszystkich , młodych jest więcej bo od małego są skomputeryzowani. Starsi tak dobrze nie mieli :(

Gość gość
no właśnie .. moje pokolenie pamięta atari Myslisz że dzisiaj mają dobrze?A nie gorzej? niedługo nie będa umieli czytać :D przez komputery a ksieżkami będa rozpalać w kominkach

Gość gość
ano sa i Maja sie swietnie,powiem wiecej ,jak bylam mloda nie bylam zadowolona nigdy z sexu, choc wyszlam za maz z milosci, w wieku 50 lat zostalam wdowa,od 6 lat jestem mezatka i to dojrzale uczucie jest chyba silniejsze niz to pierwsze w mlodosci.jak sie jest mlodym to sa wielkie uniesienia motylki w brzuchu i jest naj naj naj, a teraz jestem tak dojrzale szczesliwa i sex jest udany i mimo wieku czuje sie swietnie a wiec sek jest piekny niezaleznie od wieku,jezeli sie kocha iszanuje partnera(ke)

Gość gość
pod warunkiem że sie nie obraża i wyzywa od byków :P oj tak masz rację :classic_cool: ten sex i dojrzałość

Gość gość
jest namiętnie jest płomiennie :) pysznie i zdrowo , narobiła apetytu :D dobranoc

Gość gość
masz racje co dojrzale to i lepiej smakuje

Gość morela dojrzała
ja mam 56 i ciesze się że coraz więcej nas starszych tu, a gdy widze, ze 60-tki stukają w klawiature to już całkiem z optymizmem patrzę w przyszłość ;)

Gość morela wyschla
wnuki bawić i konfitury robic a nie o seksie pisać ! :P co z ta polska? ! 😭 ;) :P

Gość gość
starosc nie radosc

Gość morela dojrzała
wnuki wolą komputer niż babcie :D

Gość gość
Ciekawe co powiedzą o tych,którzy mają 70,80 i więcej?Daruj sobie te obrażliwe aluzje.Nie właź tu i nie obraźaj.Miej odrobinę honoru. Mam nadzieję,ze bedę was odwiedzać. Życie ma się jedno,więc cieszmy się nim,nie bądźmy zgorzkniali Jeszcze kilka dni widziałam swoją znajomą na spacerze,a dzisiaj już jej nie ma wsród nas.

Gość gość
Mam 55 lat moj partner 67 - owdowiali po dlugoletnich zwiazkach, obydwoje na biezaco z technika (komputery najnowszej generacji, znajomosc programowania, smartfony), duzo podrozujemy, seks najlepszy pod sloncem bo nie na ilosc ale na jakosc :D , uczucie miedzy nami silne, dojrzale. Emocje sa ale nie obezwladniaja jak w mlodosci. Cieszymy sie wspolnymi chwilami i drobiazgami. Za oszczednosci kupilismy domek do remontu, wzielismy pozyczke i jak wykonczymy - sprzedamy z zyskiem. Zdrowie nam dopisuje, obydwoje mamy ogromne poczucie humoru. Mamy dorosle dzieci, wnuki, czasami nas odwiedzaja ale sie nimi na stale nie zajmujemy. Dzieci akceptuja w pelni nasz zwiazek, ciesza sie ze jestesmy szczesliwi i pelni energii do zycia. I to one naciskaja na sformalizowanie naszego zwiazku. Nam sie nie spieszy bo w tym wieku papierek nie jest wazny lecz to co nas laczy. Choc kto wie - moze ze wzgledow czysto formalnych - w razie pobytu w szpitalu, swiadczenia emerytalne posmiertne. Wlasnie o tym dyskutujemy. Zycze wszystkim osobom w srednim wieku takiego podejscia do zycia, nie rezygnujcie z marzen dopoki zdrowie i energia dopisuje!

Gość gość
nam tez dopisuje zdrowie :) posiadamy 2 domy i kamienicę i 2 mieszkania na wynajem , oraz jacht /z głupoty/ na który nie mamy uprawnien :D a co do seksu : ) rewelacyjnie ,t o mało powiedziane

Gość gość
ci mlodzi co sie tak wysmiewaja i konfitury kaza robic, tez dojda do 60-tki,ciekawe co wtedy powiedza,a znajac postepy tego nowego swiata ci nastepni mlodzi odplaca sie i ciekawe jak im (teraz mlodym) minka zrzednie jak ich pogonia z form

Gość gość
udany seks po 60 tce??? ktoś niezłe bajki tu opowiada, z tego co czytałam to po 60 tce u faceta "torba dłuższa od kija" więc co to może być za fajny seks

Gość gość
zmyslowy facet nie mysli czlonkiem tylko glowa i sercem nie zaleznie od wieku ,dla niektorych tylko dlugosc sie liczy a sam sex to nie wszystko,namietnos pragnienie blizkosci,a nie tylko sex bo musi byc z obowiazku

Gość gość
Hm, nie mam wspólnych tematów z takimi. Bajki o seksie smieszą.

Gość gość
głupoty piszecie :) z 60 latkiem jest dobrze i wystarczy sex 2x w miesiącu ,co tam torba tez jest ok ..ważne że życia poza soba sie nie widzi :) jest ok .Nigdy w zciu nie zamieniłabym sie na młodszego

Gość gość
W starszym wieku inne rzeczy są na planie pierwszym, jak: zgodność charakterów, wspólne pasje, dogadywanie się, radość z osiągnięć dorosłych dzieci i wnuków a ktoś kto tu napisał że cieszą się z seksu, nie wierzę że jest on taki "ognisty" jak gdy ludzie są młodsi

Gość gość
Przekonywac nikogo nie bede, ze seks w wieku srednim jest regularnie (codziennie) i najwyzszej jakosci. Nie kazdy po 60-ce jest stetryczaly. :D Wierzcie sobie w co chcecie.

Gość gość
ja lubie mlodszych.

Gość gość
pewnie, sześćdziesięciolatek co dziennie się kocha po pięć razy, baju, baju będę w raju

Gość gość
faceci po 60 tce to stare cwaniaki,stefki burczymuchy,rozmawiaja sami ze sobą,są złośliwi i wredni uciekać od takich

Gość FastBarbie
Mnie się podoba facet blisko 60 tki i ani nie jest stetryczały, ani złośliwy, ani nic mu nie burczy... Sił to pewnie ma więcej ode mnie.