Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spanie w jednym łóżku

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat. Poznałam się z chłopakiem, z ktorym wczesniej dlugo rozmawialam w internecie. Poszlismy razem na impreze, ktora trwala do 6 rano. Bylismy lekko pijani i zmęczeni, Polozylam sie obok niego w lozku. Nic miedzy nami nie bylo....Ale mam jakies dziwne poczucie...winy.. Czy to coś złego, że spałam obok niego, gdy dopiero go poznałam? Zaznaczam, że naprawdę nic między nami nie było. Ale strasznie zadręczam się tą sytuacją oraz tym czy on może pomyśleć o mnie źle. Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość cukiera
To tak jakbyś z nim spała w namiocie, czy coś ;D Spontanicznie, fajnie wyszło. Nic nie zaszło, było wesoło, czym tu się męczyć? :)

Gość gość
Ciesz sie ze nic nie bylo I badz dumna. Pewnie inna by zrobila o jeden krok wiecej.

Gość gość
Trochę mam taki przejmujący charakter, a poza tym chłopak mi się podoba i po prostu się martwię, czy nie pomyślał o mnie jak o łatwej dziewczynie do zaliczenia. A nie o to przecież mi chodzi.

Gość gość
Larry żołnierz dzięki za informację :)

Gość gość
Na pewno skorzystam ;P

Gość szarik na 101
Rusz d**e! Nie ma spania!

Gość szarik na 102
Co,dyżur?

Gość gość
Sprzątam,ale nie nadąrzam. Dobrounoc

Gość gość
Mam wyrzuty sumienia bo leżałam jak nieżywa, udawałam że śpię, a faktycznie się po chwili przebudziłam i wiem że było :-O

Gość gość
Jak bedzie chcial o Tobie pomyslec jako o dziewczynie latwej do zaliczenia to moze to zrobic teraz albo dopiero za piec lat, ale przed slubem. Mysmy z zona praktycznie poznali sie w lozku - taka wyszla sytuacja - ale nigdy bym o niej nie pomyslal, ze jest czy byla latwa. Po prostu poczulismy, ze to jest to, i to bylo silniejsze od jakichkolwiek zahamowan.

Gość gość
oczywiście komentarz 2 od tego nie pisałam ja ;) jak zwykle głupie żarty. ;) Co do komentarza powyżej, mam rozumieć, że jeśli chłopak jest zainteresowany to nic mu nie przeszkodzi w tym, aby o mnie zabiegać? ;)