Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam dość

Polecane posty

Gość gość
no właśnie nie myślę o sobie tylko o dzieciach dlatego tu jestem jeszcze. gdyby nie oni to by mnie tu teraz nie było

Gość gość
jak chciałam nie raz pogadać z mężem co mi leży na sercu, jak płakałam w ciągu dnia bo już nie mogłam znieść tego stanu to on mówił że przesadzam. niewiem co się stało. nie jest pijakiem, jest alkoholikiem który nie pił jakiś czas. wzięłam się kilka dni temu w garść jak dowiedzieliśmy się ile mamy do zapłaty kasy. powiedziałam mu: poradzimy sobie. stanęlam na głowie, załatwiłam na naprawdę dobrych warunkach kasę żeby to wszystko zapłacić. przed pracą poleciałam do skarbówki zapłacić a ten do mnie z pretensjami czemu nic mu kasy nie zostawiłam... a dlatego bo by znowu kupił sobie piwo... i z pretensjami... ja próbuje załatwić nasze problemy a on fochy...

Gość gość
jak chciałam nie raz pogadać z mężem co mi leży na sercu, jak płakałam w ciągu dnia bo już nie mogłam znieść tego stanu to on mówił że przesadzam. niewiem co się stało. nie jest pijakiem, jest alkoholikiem który nie pił jakiś czas. wzięłam się kilka dni temu w garść jak dowiedzieliśmy się ile mamy do zapłaty kasy. powiedziałam mu: poradzimy sobie. stanęlam na głowie, załatwiłam na naprawdę dobrych warunkach kasę żeby to wszystko zapłacić. przed pracą poleciałam do skarbówki zapłacić a ten do mnie z pretensjami czemu nic mu kasy nie zostawiłam... a dlatego bo by znowu kupił sobie piwo... i z pretensjami... ja próbuje załatwić nasze problemy a on fochy...

Gość gość
Pisałam tu do Ciebie kilka razy. Jestem z Tobą i wspieram Cię duchowo, wiele osób tak ma ze uśmiecha sie przez łzy,ja też

Gość gośćnazlosc
i co z tego,ze kradziez i ten maz za to cie potepia? no debil:Oskonczony debil:O sam bym poszedl ukrasc zeby zona wiecej nie musiala i bylo trzeba nie placic tego mandatu jak nie masz kasy,zaplacilabys za rok,dwa,piec. Jak my bylismy biedni to w nosie mialem rachunki,oplaty,mandaty trzeba bylo jesc. Komornicy mogli tylko poskakac bo z czego biednemu wezma jak nic nie ma? Z niczego:-D Wez temu mezowi wypiertol na otrzesienie no chlac w tej sytuacji nie mozna, niech kradnie,bije,morduje ale Wy macie miec! Oczywiscie dopoki nie znajdzie pracy.

Gość gość
Mąż ma prace. Znalazł... Tylko co z tego jak pelna wypłatę ma w lipcu... Było zle. Nie miał tej pracy chwytak się czego popadnie no ale niestety nie układało się to dobrze. Ten mandat musiałam zapłacić... Bo us mnie wezwał bym miała komornika. Zarabiam najniższą krajową. Kiedyś nie zapłaciłam kary za brak biletu mpk, karta mi się skończyła i nawet nie wiedziałam o tym. Komornik mi siadl na wypłatę... Dziękuję kochani... Ja naprawdę nic dla siebie nie chcę, marzę tylko o spokojnym życiu bez nerwów stresu. Nic więcej nie chcę, nic nikomu nie zrobiłam złego, a wręcz dużo daje od siebie innym a ciągle mam jakieś problemy

Gość gość
no i chu z tym komornikiem jak masz malo to i tak a zreszta robcie jak chcecie ludzie

Gość gość
jeszcze cos dodam,ze jestes podobnie durna co twoj maz, on kupuje piwo a ty placisz mandaty zamiast dzieciom dac:O komornik poczeka bo bedzie musial,glodne dziecko nie. Zle wybory

Gość gość
w ogole boicie sie tych komornikow jakby mordowali. Przede wszystkim nawet jak wejdzie to nie ma co okleic takim biednym bo co stary tv za 5 zl? Nie znajdzie na to kupca. Ale to niewazne najpierw musi wejsc a przeciez go nie wpuscisz bo nie. Pozniej moze wrocic z nakazem i z policja ale po pierwsze to potrwa a po drugie nie musi was akurat byc;-) Nie ma jak w filmie,ze wjezdzaja taranem:-D Mozna ich tak w balona dlugo robic Nie bojcie sie ludzie bo oni na tym zeruja

Gość gość
ty masz jeszcze najnizsza krajowa doczytalem to w ogole nic nie wezmie. Bo nie moze

Gość gość
:)studia i tak nieczego w zyciu nie przynosza 1238 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg