Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysł na prezent na 27 urodziny dla Faceta

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Urodziny są już za miesiać. Potrzebuje pomocy jak w/w. Chciałabym aby się ucieszył, wiec nie chciałąbym go pytać "co chciałbys dostać", albo "czego potrzebujesz"- chce mu zrobić niespodziankę. Jesteśmy 2 lata razem, ale kompletnie nie mam pomysłu. Lubi siedziec w garażu, sróbek, sróbokretów.. i wiele róznych rzeczy (których nie umiem nazwać) ma pod dostakiem.. wiec nawet jakas fajna skrzynka do narzedzi - odpada ( tak myslę). Jest też komputerowcem. Ale nie chciałabym kupować nic z tym związanego. Pomóźcie mi proszę!

Gość gość
ja w tym roku kupiłam mężowi na urodziny portfel Mont Blanc*a i kominek zapachowy... wcześniej dostawał ode mnie twardy dysk,laptopa,masaż w salonie masażu,zamówiłam mu tez raz luksusowe auto na weekend :) no i niezmiennie perfumy i ubrania,kolacje niespodzianki,romantyczne weekendy . A kiedy go pytam,czy czegoś mu brakuje,czy ma jakieś życzenie czy czegoś chce.. nieeeeee

Gość gość
Karton v/i/a/g/r/y na bank sie ucieszy :D

Gość gość
...jeżeli tobie to nie odpowiada to prostytutkę fajną :D

Gość gość
To idz w jakies dodatki do kompa, w moim przypadku było nieco inaczej, bo chłopak bardzo lubi wszelkie dodatki do auta to zdecydowałam się na ramki z własnym logo zamowiłam je tu http://www.ramki3d.pl/ Chlopak był zadowolony, wkoncu to cos związane z jego hobby ;)

Gość gość
Mój luby całe dnie przed kompem pracuje, więc postanowiłam mu kupić odpromiennik bio info marki Creatos. Chciałabym, żeby trochę zadbał o swoje samopoczucie i zdrowie.