Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskiswiat

Czy wasz pierwszy raz był z miłości?

Polecane posty

Gość ciekawskiswiat

Przywiązujecie dużą wagę do dziewictwa ? Chcecie/chcieliście zrobić to z kimś bardzo ważnym ? Pytanie zarówno do kobiet jak i mężczyzn. Czy wasz pierwszy raz był z miłości ? (lata)

Tak, kiedyś prawie każda dziewczyna miała w głowie takie ideały, więc ja również postanowiłam, że zrobię to z kimś, kto będzie dla mnie ważny, komu będę ufać itp. Teraz to już chyba inne czasy, dziewictwo stało się niemodne, niewygodne i jest wręcz powodem do wstydu... wiele razy czytam tu tematy typu - "wstydzę się przyznać, że jestem dziewicą"...

Gość gość
Ja zrobiłam to, bo stwierdziłam, że już czas. Na wakacjach poznałam super faceta i nasz pierwszy raz był na plaży, pod rozgwieżdżonym niebem, przy szumie fal. Było super. Po 2 tyg. rozjechaliśmy się w swoje strony, ale po paru latach jeszcze się spotkaliśmy na chwilę. Oboje wspominamy nasz pierwszy raz z uśmiechem, mimo, że nie byliśmy ze sobą później. Ale dzięki temu nie było dramatu, napinki i żalu, jeśli po paru miesiącach bycia razem ten ktoś okazałby się nie tym, kim nam się wydawał. Nie żałuję ani trochę w każdym bądź razie. Zostały piękne wspomnienia i na temat osoby, i na temat pierwszego razu :)

Gość gość
A, co do wieku, to brakowało mi 2 miesięcy do 18 urodzin.

Gość gość
I były to lata 90-te :)

Gość gość
bez milosci

Gość wstyd jak kobieta traci
dziewictwo bez milosci

Gość Jacek 81
Czy wy rozróżniacie miłość od zauroczenia? Nie sądzę Żadko w wieku 18-20lat idzie się z miłości e młodszym wieku to już w ogóle...ja to zrobiłem z ciekawości jak to jest zwłaszcza że hormony buzowały

Gość gość
Mialam 16lat i zrobilam to dla frajdy a nie z milosci.A teraz bzykam sie od 5 lat z moim facetem z milosci :)

Gość gość
Cztery lata temu z moim chłopakiem po miesiącu od rozpoczęcia związku z miłości. Właśnie planujemy ślub. Innego partnera nie miałam.

Gość gość
nie

Gość mama dwójki skarbów
O tak! i do dzisiaj ta miłość trwa! Było to dwanaście lat temu, znaliśmy się co prawda niedługo ale zaiskrzyło. Było cudownie! Miałam wtedy 18 lat on 19. Był to zarówno mój i jego pierwszy raz i tak już zostaliśmy razem. Nigdy nie spaliśmy z nikim innym jak tylko ze sobą. Z tej miłości mamy dwójkę skarbów!

Gość gość
u mnie z milosci...jestem z nim do dzis

Gość gość
Tak w wieku 16 lat w stałym związku.

Gość gość
Z ciekawosci i checi.

Gość wsp
Czy jesli po dymaniu z prawie z każdą z dziewczyn ( z którymi to robiłem) byłem chwilę zakochany, to to jest sex z miłości? Czy nie? Ze mi potem przechodziło to inna sprawa, ale taki moment uniesienia jest tez wzniosły.

Gość gość
A ty to widzisz różnicy między zauroczeniem zakochanie a trwały m zwiszkiem?

Gość gość
Miałam 16 lat a gość ok.45. Położył 8 tyś.na stół za noc ze mną. Zakochałam się w tej forsie więc było z miłości.

Gość gość
Tak ja i żonka nie miała nigdy innego faceta i ja dziewczyny.Było to wspaniałe zaczynałem od minetki potem delikatnie wchodzilem przebijając błonę dziewicz nie czuła bólu lecz rozkosz.Niewielkie krwawienie było wspaniale.I do dziś jest wspaniale w seksie.