Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piasek na budowe domu

Polecane posty

Gość gość

Znajomy chce sie pozbyc kilku ton piasku, ktory uzyskal kopiac staw kolo swojego domu. W przyszlym roku chcemy zaczac budowac dom, czy taki nie plukany, mieszany piasek przyda nam sie? brac? czy do budowy kupuje sie przesiany/ plukany, o odpowiedniej srednicy ziaren?

Gość gość
podbijam!

Gość gość
Nie nadaje się

Gość gość
Na posadzki siany ,plukany 0,2 a na tynki drobniejszy nie plukany ,musielibyscie taki piasek przesiąść bo żaden majster wam z tego nic nie zrobi będzie przy karzdym kamieniu rzucać mięsem

Gość gość
Pomyśl!..... czy kiedyś były "fabryki" piasku jak teraz?Oczywiście ze sie nadaje.Mój dom cały wybudowany jest na piasku z wykopów z pod niego.Resztą obdarowałem znajomych co go potrzebowali.Oczywiście trzeba przesiać, choć zdarzają się i takie frakcje żę nie trzeba.Kaskę zaoszczędzoną możesz wydać na inne materialy:D

Gość gość
No u mnie sie jakis piach zamawialo, ale to pod budowe. Z sandmixu chyba maz bral, bo jako jedyni zgodzili sie dowiesc material tam, gdzie mieszkamy.

Gość gość
Ja bardzo dobry piasek na budowę domu zamawiałem od firmy www.kruszywapolskie.pl Oferują dobry i oczyszczony piasek w korzystnych cenach. Dostawa jest bardzo szybka, więc warto się do nich zgłosić.

Gość gość
My jakościowy piasek ściągnęliśmy z Sosnowca z www.kolsped.sosnowiec.pl gdzie duży wybór różnych odmian i dobre ceny.

Gość gość
Piach lepiej brać z zaufanego, a co najważniejsze renomowanego źródła. Dlatego za namową znajomych, do budowy domu zdecydowałem się wykorzystać piach zaoferowany przez http://www.sandmix.pl/ .Było warto, gdyż jest to bardzo solidny produkt.

Gość gość
Dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą piasku budowlanego jest www.suszarniapiasku.pl Oferują piasek suszony w bardzo dobrych cenach, który jest zawsze oczyszczony. Zamówiony piach zawsze dowozili na czas, więc warto się do nich zgłosić.

Gość iksinski

Na bank sprawdzi się firma pwstarycha.pl z Lublina. To kopalna piasku, więc ceny będziecie mieć naprawdę konkurencyjne. Ja jestem zadowolony, że znalazłem taką firmę. Mają tez w sprzedaży kruszywa i świadczą usługi wyburzenia i rozbiórki.

Gość wolffi

My z kolei braliśmy z kopalni kruszyw Topaz z pomorskiego i jak najbardziej jestem zadowolony z wyboru. Firma solidna, kruszywa dobrej jakości, ceny umiarkowane, także jak jesteście z okolicy to warto na tę firmę zwrócić uwagę.

Gość gość

Ja również zamawiałem piasek na budowę od wcześniej tutaj wspomnianej firmy www.suszarniapiasku.pl i mogę ich polecić również wam. Mają niezłe ceny i świetną obsługę. Piasek zawsze dowożą na wyznaczoną godzinę.