Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MądraKatarzyna1994

Zamówiłam własnie najnowszy album Vadera za 47 zł a wy polaki cebulaki?

Polecane posty

Pewnie uwazacie że jestem głupia, bo kupuje płyte zamiast ściągnąc empechujki, i to jeszcze płacę ponad 47 zł z kosztami wysyłki, i pewnie uważacie ze jestem głupia bo nie słucham disco polo jak wy, tak wiem, tak jest, ja was znam polaki cebulaki, wy ściągacie z internetu najnowszy album bayer fulla i weekendu w formie mp3 a ja zamiawiam orginalna płyte CD polskiej perły death metalu, 2 dni po premierze, tak jest polaki cebulaki, podludzie :classic_cool:

Gość gość Larry
Kasia do ciebie też się dobrali ? Co za dranie :classic_cool:

"tacy super są, a nikt tego nie kupuje." Jestes pewnien/pewna tego co piszesz? To jeden z najbardziej popularnych death metalowych zespołów świata, ale co może o tym wiedziec jakas cebulacka grazyna albo wasaty janusz :)

na merlin pl gdzie zamówiłam tez jest 34 zł ale jest jeszcze kilkanaście złotych za kuriera. Zaraz poszukam statystyki sprzedazy płyt vadera w Polsce i na świecie i zobaczysz jak sie myliłaś z tym "tacy super są, a nikt tego nie kupuje." cebulacka gnido :)

Leczysz kompleksy w ten sposób, nie trzeba być psychologiem by to zauważyć. Czujesz się niedowartościowana?

znalazłam informacje o sprzedaży poprzedniej płyty w Polsce: "Najnowsze wydawnictwo Vader - krążek "Welcome To The Morbid Reich" - uplasowało się na 6. pozycji Oficjalnej Listy Sprzedaży (OLiS) Zwiazku Producentów Audio-Video. Lista ta prowadzona jest na podstawie danych sprzedaży z największych sieci sklepów muzycznych (w tym internetowych) oraz z kilku sklepów detalicznych. "Welcome To The Morbid Reich" na sklepowe półki trafiło 12 sierpnia 2011 r., a pozycja numer 6 na "OLiS" jest wynikiem sprzedaży w dniach od 15 od 21 sierpnia." I co teraz? :) Przeprosisz za gadanie bzdur? :)

Gość gość Larry
Death Metal baby yeeeeeeeeee :classic_cool:

Gość gość
A nie lepiej było pójść do Media lub Saturna? Tam Vadery znajdziesz bez problemu. Po drugie chwalisz się, że zamówiłaś płytę 2 dni po premierze, uważając się za lepszą. Ja w czasach, gdy istniały jeszcze sklepy metalowe, które padły przez emtetrójkowych kindermetali, kupowałem płyty w dniu premiery. i co Ty na to?

Gość gość
uwielbiam wysublimowany żart panny Katarzyny, ale co za dużo to nie zdrowo, skończ już z tymi tematami kreującymi "metal" na super muzyke. To jest tak samo jak z gejami, niech oni sobie są, ale na h*j sie z tym afiszować? parady, srady i walka o prawa, a każdy wie że to oni mają nasrane w głowach, a nas próbują przekonywać do tolerancji i wpajają nam że to jest niby normalne. Homoseksualizm już dawno został zakwalifikowany do chorób psychicznych i takich zjebów powinno się leczyć, a nie lansować ich w życiu publicznym. Niech sobie gnoje są, ale niech robią co mają robić w swoim domowym zaciszu, a nie sie z tym obnosić wszem i wobec, licząc na akceptacje tego zidiocenia. Tak samo jest z panną katarzyną, frustratką, nołlajficą, która od paru miesięcy drze swoją jape tu na forum i wychwala swój metal, chcesz dziewczyno to sobie go słuchaj, 24 godziny na dobe aż ci uszy pękną, ale k***a nie wmawiaj ludzią że to jest fajne i robisz to coraz bardziej nachalniej, taka fajna myślisz jesteś żałosna szmato? jesteś coraz bardziej w*********a...

Gość gość
Homoseksualizm przestał być chorobą w 1997 roku

Gość gość
04.06.2014 o to to to, już miałem jej dawno tak wygarnąć, ale nie chciało by mi sie tyle pisać :D ale podpisuje sie w 100%, mnie też wkurza ta idiotka, niedowartościowana szmata :o zresztą jej tu 99% nie lubi, ale suka dalej tu siedzi :o

Gość gość
Kasia jest super, uwielbiam jej posty !

Gość Justyyyyy
Dobra, spoko zamówiłaś album, wspierając wykonawców i scenę muzyczną, rzecz jasna to się chwali. Tylko to Twoje wywyższanie się z tego powodu delikatnie mówiąc mnie wkurzyło. Masz swój gust muzyczny, stać Cię to kupujesz płyty. Mamy z facetem pokaźną kolekcję płyt heavy, black, trash, death... Wszystko oryginalne, ot taka pasja. Ale czego i w jaki sposób słuchają inni to mnie akurat g*wno obchodzi bo nie sposób człowieka oceniać po samych gustach muzycznych. Więc zluzuj trochę bo żadnym oryginałem w tej kwestii nie jesteś :)

Gość gość
04.06.2014 to co spisane, nie znaczy że wiążące i prawdziwe marchewka podobno też nagle owocem się stała, a ślimak rybą :D Tak czy siak gejostwo jest nienormalne

Gość gość
Jest nienormalne bo normalne znaczy takie jak większość, nie tajemnica, że to mniejszość głupcze

Gość gość
może i mniejszość, ale sie tak k***a nie muszą z tym afiszować, to tak samo jak by teraz zebrał się "klubik" chudzielców-anorektyków, inny grubasów, inny alkoholików i by łazili na ulicach robili parady, wmawialiby że to normalne, że ma być tolerancja itp, to jest k***a chore. Niech stulą ryje i robią se co chcą, ale k***a w swoim domowym zaciszu a nie na pół polski na ulicach, w życiu publicznym i jeszcze dumni z tego są pedały *******

Gość gość
Są dwie grupy, jedna ludzi homo którzy się afiszują, druga ludzi hetero którzy również się afiszują ze swoją nienawiścią, przykład powyżej, skoro wy możecie to i oni

"A nie lepiej było pójść do Media lub Saturna? Tam Vadery znajdziesz bez problemu" Przyzwyczaiłam sie do zamawiania w internecie, zresztą bylam w empiku i nie znalazłam tego albumu. to moja wina że te sklepy padły? :) ja nic na to. Fajnie, że żyłeś w czasach kiedy były sklepy metalowe, ale czego masz własciwie pretensje do mnie? :D "uwielbiam wysublimowany żart panny Katarzyny, ale co za dużo to nie zdrowo, skończ już z tymi tematami kreującymi "metal" na super muzyke. " Ale to jest super muzyka, więc w czym problem? :) Oj dużo tych postów piszecie cebulaczki, a ja akurat nie mam czasu odpowiedziec na wszystko :)

Gość gość
jak nie masz czasu to spadaj z foruma małpko

Gość gość
k****, wiem że ja to teraz też robie, ale spytam wprost Po h*j wy odpisujecie tej idiotce? raz dwa by stąd znikła jakbyście ją olali, a tak truje d**e od paru miesięcy

Gość gość
po co kupowac albumy jak lada dzien bedzie do sciagniecia za darmo?

Gość a ja ich na zywo slyszalam
to bylo 20 lat temu prosze drogiej Katarzyny. Mialam wtedy 15 lat i poszlam na ich koncert. Najpierw Ploretaryat podgrzal atmosfere a potem Vader zagral byl. Na drugi dzien ledwo szyja moglam ruszyc. Ale to byly piekne czasy!

Gość luzija
toś zaszalała, ja zamowiłam sobie przed chwilą za 450zl perfumki...

Gość gość
Katarzyno zafundować ci jacht za 300tys dolców? dla mnie to tam grosze, moge ci odpalić, no problem

Gość Mateo Leo
Kasieńko a nie chciałabyś się nadziać na mojego siusiaka? Mam wygolonego :classic_cool:

Gość gość
ja mam owłosionego wiem że go pragniesz !!

Gość gość
nie lubię Vadera :P - Moor