Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O studentkach pogadajmy

Jakich facetów lubią młode i ładne studentki?

Polecane posty

Gość gość
Ladne studentki? :D :D swietny zart. :D :D

Gość gość
Powoli siwe włoski, zmarszczki, choroby. x Heh zaśmierdziało 30 letnią starą panną frustratką:P 30 lat to początek bycia mężczyzną bo wcześniej jest młodzieniec. prawda jest taka, że facet zaczyna się po 30 a kobieta kończy.

Gość gość
jak facet jest przystojny, ma fajny charakter - jest w miarę wygadany, towarzyski, ma jakieś plany i perspektywy to będzie miał powodzenie i w wieku 20+ i 30+. A jak jest ciepłą kluchą zależną od mamusi, nieatrakcyjny, zamknięty w sobie introwertyk który boi się odezwać to sam fakt że przekroczy 30stkę nie sprawi że kobiety zaczną się za nim uganiać.

Gość gość
wiek ma znaczenie. Ja mam 23 i nie mam wspólnych tematów z 29 latkiem :( wolę 25latka

Gość gość
tak jasne starucho hahaha między 25 latkiem a 29 nie będzie różnic w rozmowie, ale trzeba pocisnąc na kafe w niedzielne piękne popołudnie

Gość gość
Studentki są ładne i młode, tylko i tak będą stare za parę lat. Ważna jest dusza i miłość

Gość gość
Powiem wam tak, studentki są ładne i pociągające, ale to tylko jedna zaleta. Jeżeli chcesz przelecieć raz to ok, ale z taką młodą rodziny nie zbudujesz. Dziewczyny jak idą na studia to nie potrafią nic robić w domu, ponieważ mama zawsze wszystko robi za nie. Więc najpierw się zastanów czy się opłaca. Wydasz dużo kasy na prezenty, randki, zmarnujesz czas i raczej nic z tego nie wyjdzie. To lepiej pójdź sobie na dziwki, albo znajdź zwykłą dziewczynę, która potrafi być dobrą w łóżku i gospodynią. Ja lubię popatrzeć na te młode ciałka, ale nic więcej :)

Gość gość
Piękno przemija, ważna dusza i uczucia

Gość moje gg to 5473221
moje gg to 5473221 studentki lubią łysych grubasów wysokich bez pieniedzy! studentki lubią starszych facetów rozsyłających pliki na eMule! mój xfire to raticus1981

Przypominasz mi Lenina z dowcipów :D :D :D . Boję się, że jak zajrzę na kolejny temat, to znowu zobaczę Twoje GG :D :D :D ,

Gość doktorantka27
"Powiem wam tak, studentki są ładne i pociągające, ale to tylko jedna zaleta. Jeżeli chcesz przelecieć raz to ok, ale z taką młodą rodziny nie zbudujesz. Dziewczyny jak idą na studia to nie potrafią nic robić w domu, ponieważ mama zawsze wszystko robi za nie. Więc najpierw się zastanów czy się opłaca. Wydasz dużo kasy na prezenty, randki, zmarnujesz czas i raczej nic z tego nie wyjdzie. To lepiej pójdź sobie na dzi**i, albo znajdź zwykłą dziewczynę, która potrafi być dobrą w łóżku i gospodynią. Ja lubię popatrzeć na te młode ciałka, ale nic więcej usmiech.gif" święta słowa. jestem doktorantką, robię karierę za granicą, swoje lata mam, a nadal nie umiem gotować. ale naprawdę nic. studentki to nic dobrego ;)

Gość gość
Mam 30 lat i kobiety powyżej 22 kompletnie mnie nie interesują. Zawsze sprawdzam dowód. Nie chciałbym sobie zrobić dziecka z jakąś starą zołzą.

Gość studentkaładna
a ja mam 23 i jestem studentką :) nie interesują mnie Panowie po 30

Gość studentki czesto sa
puszczalskie

Gość gość
z grubym portfelem!!!! reszta zwisa!!!!

Gość gość987654
ja 20 on 38 i jest super ;-)

Gość gość
Bzdury. Co rozsądniejsze studentki lgną do facetów 30-35 wyszukując niezdziadziałych przystojniaków. Sam wielokrotnie się z tym spotkałem. Z tym, że nie są to dziewczyny, które co trzecie słowo przeplatają wyrażeniami takimi jak ,,ogarnąć'', ,,rozumiesz'', ,,pompa'' itd. Ale to są wyjątki na tle bezmózgich na ogół ,,studentek'''. Z tych drugich to ja nie zabrałbym żadnej na jakieś ,,baunsy'' z obawy przed ,,wiochą''. Może bym jeszcze musiał zamówić taksówkę przed dwunastą, bo większość chleje bez umiaru jak tylko pojawią się darmowe drinki. A ciała też coraz gorsze, jeśli przyjrzysz im się bliżej. Cellulit, wyłażące drobne włoski na łydkach, nie mówiąc już o tym co zastajesz o poranku widząc taką piękność bez makijażu. Piszę to bo zaobserwowałem, że facetami po trzydziestce interesują się na ogół te, które nie potrzebują przesadnych upiększeń.

Gość studentki rzadko
gola nogi

Gość takie sa tylko dla facetow
najlepszych