Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O studentkach pogadajmy

Jakich facetów lubią młode i ładne studentki?

Polecane posty

Gość gość
jeszcze na kobiecym forum w niedzielę rano hahaha

Gość gość
gość 08.06.2014 żałosna kobieta po 30 hahaha, już widzę jak dwóch facetów mających żony pisze na kafe w odstępie 15 minut, tym samym stylem pisania, oczerniających studentki i zachwalający próchno, hahaha ŻAŁOSNE A może to ty jesteś studentką, która lubi czarnych ;) Ja też jestem facetem i bardzo często jestem na kafeterii. Każdy ma prawo na swoje zdanie! Ja też wolę 30, a nie studentek! Jesteś też pusta! Więc przestań pisać głupoty!

Gość gość
Jestem facetem, jestem na kafeterii :)

Gość gość
jestem mezczyzna, 32 lata, 20 kg nadwagi chce studentke albo swieza absolwentke strudiow, bo ostatnich kilka lat bylem sam i chce nadrobic czas

Gość gość
Stary jesteś! Nas interesują młodzi!!!!

Gość gość
mezczyzna po 30-stce moze zapewnic dziewzynie 20-kilkuletniej zycie na poziomie dotychczas dla niej nieznanym

Gość gość
Ja też jestem facetem i bardzo często jestem na kafeterii. Każdy ma prawo na swoje zdanie! Ja też wolę 30, a nie studentek! Jesteś też pusta! Więc przestań pisać głupoty xx zmieniłas styl? hahaha

Gość gość
A ja mam 33 lata i podobam się studentką,i to ładnym i inteligentnym.Ja myślę że bycie atrakcyjnym dla kogoś nie jest kwestia wieku oczywiście jak ten wiek jest rozsądny czyli przed 50.

Gość gość
mezczyzna po 30-stce moze zapewnic dziewzynie 20-kilkuletniej zycie na poziomie dotychczas dla niej nieznanym Zgłoś› xx mieszkanie u mamy i oddanie całej wypłaty 1600 zł haha dobre

Gość gość
a skąd wiesz, że im się podobasz? :)

Gość Esej30
Patrza glownie na ryj. Musisz miec atrakcyjnego ryja ktory zwraca uwage. Tak jest przynajmniej we Wroclawiu wsrod studentek do 22 rż. Pozniej patrza co robisz kim jestes czego sie juz dorobiles i czy potrafisz je traktowac silna reka. One lubia jak facet prowadzi. I patrza czy inne na iebie leca. Jak nie to chocbys byl obiektywnie atrakcyjnynto srednio bedziesz im sie podobac.

Gość gość
Niemytych dziadkow.

Gość gość
to dosyc puste jak studentkii patrza na wyglad mezczyzny a gdzie uczucia, charakter? czemu nie chca sprawdzic charakteru? jak wyladuyja w spiaczce po wypadku na nartach, nie chca miec faceta, ktory bedzie dbal o nie dzien i noc? to dla nich nie wazne? wazniejszy wyglad, popularnosc i wielkosc k****a?

Gość gość
Po wypadku to nich 30latki i wasze kochane żony o was dbają!

Gość gość
jak wyladuyja w spiaczce po wypadku na nartach, nie chca miec faceta, ktory bedzie dbal o nie dzien i noc? xx debilko, będzie miała opiekę w szpitalu, przecież to i tak warzywo , obecność faceta nic nie zmieni

Gość gość
blondynów, studentów

Gość gość
dokladnie tak jak ktos wymienil - mlodych, wysokich, dobrze zbudowanych, blondynow, fajnie jak maja jakies pasje i nie tylko sport,ale na przyklad gotowanie, podroze, gry komputerowe, gra na gitarze i oczywiscie musza miec prawo jazdy i dobrze jezdzic, miec pasje motoryzacyjna

Gość gość
Dlaczego akurat blondynów? Bo jest ich mniej?

Gość gość
Serio myślicie, że laski lecą na faceta którego pasją są gry komputerowe? Nie rozśmieszajcie mnie :D

Gość gość
Młode i ładne studentki są lesbijkami. Jak dochodzą do 30 to dopiero zaczynają się oglądać za facetami, bo chcą kasy

Gość gość
Wali im z buzi. Dużo piją i palą. Fuj! ;(

Gość gość
Studentki wolą czarnych lub Arabów :) albo dziadków sponsorów

Gość gość
Polki? 1. Bogatych z wyglądem Jerzego Urbana 2. Murzynów Arabów grubych, chudych, wysokich niskich nieważne ale koniecznie analfabetów na zasiłku