Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ripa

1233121231

Polecane posty

Gość facio na poziomie
jedną mogę dać ci radę, zabij się

Gość gość
ripa to że twoja matka ma rude afro na peeździe to nie moja wina

Gość gość
gość wyżej zmień płytę, bo wszystkim sadzisz tekst o starej z afro w kolorze rudym. To, że twoja stara tak ma, i kazała ci wpier​dalać te kłaki przy minecie na brudnej piź​dzie po którymś stosunku z bezdomnym, to należy zgłosić się do psychologa,a nie wyrzucać swoje frustracje pisząc głupie teksty. Do autora.. Jak patrzę na awatar ( o ile to Ty) to nie uważam, że jesteś brzydki. Napisz coś więcej o sobie, co lubisz, co Cię interesuje w ludziach i na co dzień. Może coś podpowiem jako kobieta ;)

Gość gość
masz jakies pytania,no masz jakies pytania,no pytam masz jakies pytania czy nie k****,jak masz to pisz na maila,pytaj tylko autora,bo tu k***a nikt ci nie powie,pytaj autora,pytaj mnie, slyszysz k****,pytaj

Gość gość
Witaj. ja bym na twoim miejscu zaczęła szukać pozytywnych stron w sobie i w życiu - chodzi bardziej o wnętrze, jeśli wciąż będziesz się porównywać z innymi to nigdy nie odnajdziesz siebie. Rób tylko to co lubisz, obudź w sobie entuzjazm, znajdź swoje zalety, skoro tak krytycznie umiesz mówić o sobie i nie wstydzisz się tego to według mnie jesteś bardzo wartościowy.

Gość gość
z tego forum to zbyt duzo ciekawych rzeczy raczej nie wyniesiesz

Gość gość
Musisz koniecznie zapuscic włosy, no i te brwi nadają dziwny wyraz twojejtwarzy. Ale może jak ci włosy urosna to nie beda takie widoczne

Gość gość
A tak poza tym tos młody i glupi, w twoim wieku tez miałam takie paranoje na punkcie wyglądu. Nie jest tak źle, a poza tym z wiekiem się juz nie patrzy na wygląd tak krytycznie.

Gość gość
Przede wszystkim nie boj się kobiet, one lubią męskie zainteresowanie, faktycznie może trochę zdziczales przez dragi. Zacznij uprawiać jakiś sport, wspinaczke czy cos a od razu staniesz się pogodny, wypiekniejesz i gęba sama ci się otworzy

No nie mogę. hehhehehhe Naprawdę piszą tu takie ciepłe kluchy? Aż wstyd tu przebywać. Poznałbym cię z pewnym facetem, który jest prawdziwym chłopełle, jak o sobie pisze, to byś dopiero zobaczył kto jest tak naprawdę brzydki, ohydny, do tego wulgarny a i tak większość mniejszości Go lubi. Znaczy się że i przed tobą autorze jest jakaś nadzieja.

Gość gość
Nie jest zle, zrob cos z tymi brwiami u fryzjera i zapusc koniecznie wlosy, badz bardziej pewny siebie bo jak nie jestes to kazdy to wyczuwa i nie bedzie zainteresowany twoja osoba, jestes mily i juz cie lubie tylko zastosuj moje powyzsze wskazowki:) przesylam pozytywne fluidy...

Gość gość
Jesteś bardzo miły i sympatyczny na pewno ci się ułoży. Przestan tylko się katowac i masochizowac. Ja bym się na twoim miejscu tak nie przejmowała brwiami bo one się rzucają w oczy przez fryzurę. A pozbyć się włosów nie jest łatwe, każda kobieta otym wie. Przecież nie będziesz się skubal penseta. Może kup sobie specjalna przycinarke albo olej to.

Gość gość
Ciesze sie ze moglam pomoc, odnosnie brwi fryzjer powinie je troche wydepilowac i przyciac maszyka, a fryzura moze cos takiego http://fryzury.info/fryzura/197/wystrzalowa-fryzura-meska/ idz do dobrego fryzjera stylisty na pewno cos doradzi, pozdrawiam i pamietaj badz pozytywny bardziej dla siebie i nie przejmuj sie osobami ktore nie sa dla Ciebie mile. Zadbaj i popracuj troche nad soba to i milosc z czasem przyjdzie, nic na sile...mykam spac:)

Gość gość
Jak najbardziej możesz się uśmiechać. Ważne ze białe i zdrowe. A do brwi kup sobie takie urządzono jak trymer do brwi. Przy okazji udowa włosy w nosie