Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zbyt szybko tyję w ciąży i nie wiem czemu:(

Polecane posty

Gość gość

cześć, jestem obecnie w 39 tygodniu ciąży i siedzę i czekam na rozwiązanie ale boję się co będzie ''po'' całą ciążę starałam sie uważać na to co jem żeby było zdrowo, nie objadałam się po nocy ani słodyczami, raczej starałam się też jeść regularnie, ale efekt to 20 kg na plusie:( nie wiem czemu, tk bardzo się starałam, tyle, że mam zero ruchu bo ciąża była zagrożona... co ja teraz pocznę żeby wrócić do dawnej postaci...

Gość gość
czy to możliwe ze są jakieś skłonności do takiego przybierania w ciąży?

Gość gość
może to woda.

Gość gość
a moze cukrzyca ciazowa... chyba ze zawsze mis sklonnosci do tycia tzn nie bylas calkiem chuda jak zaszlas w ciaze

Gość gość
Spokojnie .mi przybylo ponad 20 kg. Po wyjściu ze szpitala zeszlo 10 . Reszta powolutku szla w końcu zostalo mi 4 kg których pozbylam sie dieta i cwiczeniami po okolo 7 miesiacach od porodu. Ja bardzo puchlam w ciazy. Ale powiedz lekarzowi o tej szybkiej zmianie wagi lekarzowi. Teraz nie mysl o swojej wadze tylko o maluszku ktorego nie dlugo przytulisz :-)

Gość gość
Autorko spokojnie ja przytyłam ponad 30kg i większość to była woda.

Gość gość
Ja też mam ponad 20 na plusie a wszyscy mówią ze dobrze wygladam:) a jak poprawiam ile przytyłam to juz nikt się nie odzywa:) oczywiście chciałabym przytyć tylko te książkowe 12kg ale oj tam ta kuleczka przedemna jest cudna a boczki i tyłek się wypracuje pozniej:)