Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podnieca was inteligencja?

Polecane posty

Gość gość

ale tak szczerze bo ja ostatnio aż uwierzyć nie mogę, co ze mną potrafi zdziałać pewien poznany jakiś czas temu umysł :)

Gość gość
Jaki on jest?

Gość gość
Tak!!

Gość gość
trochę podobny do Ciebie :)

Gość gość
Pewnie, że intelekt podnieca, a czym innym mam się podniecać, hahaha, długimi nogami, krągłymi pośladkami?

Gość gość
jest mądry, bardzo oczytany, mega elokwentny, ma świetne poczucie humoru, potrafi być jednocześnie zabawny, i ujmująco uwodzący w tym samym czasie. No i nie jest męcząco dosłowny, co uwielbiam a na początku W OGÓLE nie zwróciłam na niego uwagi mięło trochę czasu, jedna dłuższa rozmowa, potem kilka kolejnych i śmiać mi się chce do rozpuku z jakimi półgłówkami zdarzało mi się wcześniej zadawać. ale cóż, nie poznałam wówczas empirycznie właściwego standardu ;)

Gość gość
madrosc zyciowa owszem ksiazkowa juz nie

Gość gość
Go for it kochana. Tez kogoś takiego ooznalam, mokro w majtkach mi się robi po kilku zdaniach jego inteligentnej konwersacji. :-) Mmm, jak ja do tej pory żyłam?

Gość gość
co znaczy go for it? to po angielsku? jak do tej pory zyłaś? moze tak jak ja? zadjac sie z półgłówkami? ;)

Gość gość
Wszystko pięknie ale jak wygląda?

Gość gość
jak ma wyglądać? oczywiście inteligentnie ;)

Gość gość
Na pewno nosi okulary, brązową marynarę i jest lekko garbaty. I nie za duży.

Gość gość
nie, nie, nie i nie :)

Gość gość
Skąd go wziełaś?

Gość gość
z życia wzięty, nie szukałam, nie zabiegałam, w ogóle się nie spodziewałam :)

Gość gość
TYLKO INTELIGENCJA

Nie, bo sam mam jej w nadmiarze. Inteligencja to dno i muł. Każdy może ją mieć, mnie fascynują ludzie nie inteligentni (ale pewnie i też) tylko mądrzy którzy wypowiadają/wypowiadali wielkie i wzniosłe zdania jak Owidiusz, Platon, Cesarze Rzymscy, bohaterowie literaccy (pisarze). Szara masa niczym nie może zaimponować.

Gość gość
debil jak ty ma z tym problem widze :D

Gadacie bzdury o inteligencji a co takiego inteligentnego wykazują wasi znajomi/partnerzy że się tak nimi zachwycacie? Są poetami? Kompozytorami? Pisarzami? Bo ja jestem, i jeśli także ktoś jest to zwracam honor. Jak uwidacznia się ich inteligencja? Pojemnością na wiedzę? To żadna inteligencja tylko zdolność, a taką zdolność posiadają nawet ludzie autystyczni lub ze schizofrenią. Genialny matematycy z porażeniem lewego płata czołowego i z IQ 120, a kawy taki nie potrafi zaparzyć. Życie jest czasami naprawdę kapryśne dlatego podniecanie się inteligencją to sztandarowa domena ludzi z niedoborem tejże właśnie inteligencji.

Gość gość franchesco
ułomku

Gość gość
Czy to ty tak przynudzasz Jagoda, czy to już tak późno:-o

Gość gość
wikaryy całkiem jary :D :D :D

Gość gość
lubie madrych ludzi

tak. mnie podnieca w szczegolnosci sztuczna inteligencja. ostatnio zakochalem sie w superkomputerze jmujacym sie analizowaniem pogody oraz jej przewidywaniem. w zyciu nie spotkalem nikogo inteligentniejszego. bzdura. zadna inteligencja was ni podnieca. a przynajmniej nie sama a raczej w znaczeniu ktore jej przypisujecie

Gość gość
Jagódko, tyle wysiłku włożyłeś by przedstawić nam tutaj jedyną prawdę i nikt nie mdleje z zachwytu. Jakże mi przykro :-P

Moje własne cytaty: x Gdybym przy drzewie czuł to co samo co przy tobie kazałbym ściąć wszystkie kobiety. x I kiedy widzę lęk to jakbym dom widział, i kiedy widzę cię to jakbym domu pragnął abym się w nim przed lękiem schować. x Rozkoszą nieopisaną byłoby nie ciebie mieć lecz tobą się stać i sobą być. x Zespoić się w szczęściu i uciekać od nieszczęścia - oto wieczny raj x Kiedy umrę opętam cię swoją miłością bez litości a choćbyś ty też umarła to czas cofnę i zmienię bieg rzeczy na nieśmiertelne. x Jakbym mówić pragnął a nie wiedział od czego zacząć, jakby wzniosłość cała odradzała się w nienawiści do życia, do umysłów które sterowane są, a których panami nie jesteśmy dopóki dziwność ta nie zechce. x Jaka straszna jest powaga, i jaka straszna jest radość, prawdą i ukojeniem piękno i spokój jest jedynie. x Uwierz mi że ludzie którzy intensywnie pracują nie nadają się do miłości, a jeśli takową uprawiają i praktykują to jest to jedynie nędzny cień, substytut tej miłości do której dążą ludzie z grubsza odseparowani od świata niczym żeglarze samotnie przemierzający ocean w poszukiwaniu skarbu. Ja uważam że jest się czym chwalić.

Gość gość
shere khan sam w sobie brzmi podniecajaco :classic_cool: