Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neinieneineiieneie

boje się zycia

Polecane posty

Gość neinieneineiieneie

mam 20 lat i nie wiem co robić w zyciu, boje się go, mam pelno kompleksów i jeszcze wiecej rozstepów na ciele.. rozstepy w wieku 20 lat ? ludzie, jestem okropna, biodra, pod kolanami, uda, pupa.. nie nawidze lata, nie nawidze kiedy jest ciepło bo nie nawidze się pokazywać w krótkich spodenkach dlatego w nich nie chodze.. nie naleze do chudych , 80kg mowi samo za siebie. Mam chlopaka, bardzo go kocham ale czasami mam wrazenie ze lepiej byloby mu z kims innym.. chcialabym z nim jezdzic na wakacje nie wstydzac sie tego jak wygladam, nad jeziora, ze znajomymi.. od dobrych 3 lat mam caly czas wymówki.. nie bo okres, nie bo jestem chora, nie bo musze cos zrobic.. kiedy nadchodzi okres wakacji , nie nawidzę siebie najbardziej na świecie, dzien w dzien placze a najgorsze jest to ze chodze na silownie od pol roku i zeszlo mi moze 5 kg, nie jem duzo, 5 razy dziennie male porcje, najwiecej w zyciu przykladam uwagi do tego jak wygladam... nie mowie juz nawet o kochaniu sie z chlopakiem czego w ogole nie chce robic bo sie wstydze a jesli juz to przy zgaszonym swietle.. chcialabym nie myslec o sobie jak o najwiekszej porazce w zyciu, piszac to tez placze bo nie wybrazam sobie wyjsc z chlopakiem na plaze i przejsc sie po niej w stroju kapielowym.. tak blahe sprawy a ja ich nie moge robic, spotykam sie z nimi na codzien.. ludzie pomozcie , poradzcie albo mi pocisnijcie bo dojdzie do tego ze zamkne sie w domu i do konca zycia bede zyla sama

Gość Mów prawdę
Wiesz co? Wydajesz się być fajną dziewczyną, ale już mnie wukrwiłaś fest! Jesteś z chłopakiem 3 lata, a szerzysz takie herezje odnośnie seksu. Skoro 3 lata z Tobą "wytrzymał", to znaczy że jesteś dla niego sexown! Dobrze Cię zna, myślisz że jak zgasisz światlo to zapomni jak wyglądasz? Jak słysze o takich zachowaniach, to mi ciśnienie skacze. Jeśli on przez 3 lata Ci tego nie przetłumaczył, to znaczy że albo jest aseksualny, albo ch*j wie... Brak słów... Takie rzeczy wypisywać po 3 latach związku... Już nie wspominając o reszcie odnośnie jego. Zdajesz sobie sprawę, że sama sie nakręcasz? Im dłużej o sobie myślisz źle, tym bardziej się w tym utwierdzasz. Ukrywasz się zamiast korzystać z życia. Myślisz że jak wyjdziesz na powierzchnie, to od razu wszyscy zaczną Cię wytykać palcami? Pewnie takie masz uczucie. W sumie wiem coś o tym, bo ja na odwrót- jestem chudy. Ale jak można się tak załamywać? A wracając do Twojego chłopaka- zamiast mu wynagradzać (tylko prosze, nie sprowadzaj tego do przedmiotowości) że tyle czasu jesteście razem, to Ty go karzesz. Bo sie wstydzisz siebie, pomimo tego że on Cie akceptuje. CHociaż dla niego powinnaś być otwarta... Bo jak nie dla niego, to dla kogo.. Eh... Wybacz że nie zredagowałem tego tekstu, poniosło mnie. Ale zrozum, i wyciągnij wnioski.

Gość gość
A i te Twoje rozstępy. Mam koleżanke - 16 lat, ok 70kg, rozstępy na cyckach ma. I troche na biodrach. Nie ma chłopaka, który nie chciałby jej pieprzyć (pomijając fakt, że w tym wieku łebasy nie mają nic innego w głowie :D) 16 lat! Przestań się nad sobą użalać, na prawdę.

Gość gość
Ja też się boję życia, ale z innych powodów. Zmarnowałam cały ostatni rok. Teraz staram się pozbierać i pójść na studia... Czuję się jak ofiara losu.

Gość nieienieneienieien
tzn z chlopakiem jestem od lekko ponad roku, a od 3/4 lat popadam w depresje kiedy temperatura dobija 25 stopni i na ulice zaczynaja wychodzic laseczki szczuple wysokie w mini i sukieneczkach a ja tego w zyciu nie zaloze.. kisze sie w dlugich spodniach a jedyne co mam odkryte to rece do lokci.. nie potrafie poprostu siebie zaakceptować, nie korzystam z życia do konca i nie chce zeby tak wygladalo do konca.. ludzie nie wyobrażaja sobie co czuje osoba z tak slaba psychiką ktora dostaje propozycje "no to dawajcie jutro nad jeziorko ma byc gorąco" .. pierwsze o czym mysle to co wykombinować zeby nie jechać...

Gość Mów prawdę
Również jestem na tym etapie, ale nie wiem jak sie składa papiery na studia. Hahaha :) I zwlekam z tym. Podobno czas do lipca. Eh. Trzeba przystopować z paleniem :)

Gość Mów prawdę
Spróbuj przestawić swoje myślenie. Weź na spontana uderz z nimi kiedyś. P*****lnij ze 2 browarki na rozluźnienie. Przecież po plażach tyle wielorybów chodzi! Wielorybów! A nie dziewczyn z nadwagą. Większość na nich uwagi nie zwraca, a kto by się odsetkiem reszty przejmował? Dziewczyno :) Co Ci zależy? Jak zaryzykujesz to co, wszyscy ustawią się wokół Ciebie w kółeczku, i będą Ci cisnąć? Jeśli nie potrafisz być optymistką, to bądź chociaż realistką

Gość Mów prawdę
Szukasz już kocyka i materacu :D ?

Gość nieneineineiee
nie i mysle, ze jeszcze dlugo go nie poszukam :( jak schudne z 10kg to wtedy się ..ZASTANOWIE

Gość Mów prawdę
Chciałem z Tobą porozmawiać, ale widzę że ciągle odbijasz tą samą piłeczkę... Ciekaw jestem tylko czy na prawdę jesteś taka gruba, czy jesteś kolejną pokrzywdzoną przez telewizyjną propagandę.. Nie każdy szuka modelki. A waga nie mówi sama za siebie, bo na wygląd składa się jeszcze wzrost, budowa ciała, uśmiech... Który dodaje uroku... Dziewczyna z nadwagą też może być mraśna ;)

Gość gość
odnośnie diety - obejrzyj sobie filmik Azjatyckiego Cukru o tym jak schudnąć jedząc słodycze, nie katując się na siłowni i nie głodując. bardzo fajny filmik i bardzo pomocny w zrozumieniu pewnych rzeczy odnośnie ciała.