Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DDA są tu tacy? Podpowiedzą?

Polecane posty

Gość gość

Jestem partnerką osoby z takim prawdopodobnym syndromem, nieuświadomionym. Potrzebuję rady bo nie mam siły.

Gość gość
w czym potrzebujesz rady?

Gość gość
mam 2 kumpli obaj DDA ale tylko jeden zamknal syndrom chcesz wiedziec dlaczego? :P, :P, :P

Gość gość
najczesciej robia to 1. wstyd 2 lapanie sie jak tonacy brzytwy CZEGOKOLWIEK (najlatwiejszy material do obrobki dla s*******a) 3 ucieczka na slepo ze swiata w ktorym jestes (albo pijany rodzic przekazuje ci to niewerbalnie ze powinienes byc) jedynym odpowiedzialnym czlowiekiem w tym pijackim widzie dookola

Gość gość
Co robić kiedy wystawia mnie na próbę, kiedy przyjmuje postawę odejdź lepiej bo nie będziesz ze mną szczęśliwa, jestem zły, jestem upośledzony uczuciowo. Oczywiście nie bezpośrednio. To jest taka karuzela: kocham Cię najmocniej na świecie, ale może być różnie, mogę się nigdy nie zmienić, zrób co chcesz, ale nie odchodź, ale może jak masz być nieszczęśliwa to odejdź, nie odchodź! Co mam zrobić? Naprawdę postraszyć go że odejdę? Będzie wtedy o mnie walczył. Czy uświadamiać przy każdej takiej sytuacji że nie odejdę i że te wszystkie złe rzeczy które o sobie myśli są totalnie nieprawdziwe!

Gość gość
NIE WIEM nie jestem ani wrozka ani wawruszka wiem natomiast co innego poki z gowna nie wyjdziesz (wyjscie z domu i nie mowie o fizycznym) nie masz szans na zmiane czegokolwiek

Gość gość
dlatego moja filozofia zyciowa jest w tym zakresie prosta jak drut NA SILE to sie gwozdzie w wbija

Gość gość
tacy ludzie zreszta maja doskonala nauke manipulacji w domu (kazdy nalogowiec jest p*********m manipulantem) pytanie jakie sobie zadaje jest zawsze takie samo: wykorzystasz te umiejetnosc dla swojej doraznej i krotkoterminowej korzysci czy nie?

Gość gość
http://fishki.pl/fishka,Do-dyrektora-cyrku-przychodzi-mezczyzna-i-twierdzi-ze-jego-kot-umie-mowic,71331.html#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=20535&iwa_block=below