Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne zachowanie

Polecane posty

Gość gość

z moim facetem utrzymuje kontakt sms, gdyz jestem za granica,jemu wlasnie zmarla mama,oczywiscie zlozylam mu wyrazy wspolczucia,pisal mi ze bedzie mniej sie odzywal, od wczoraj rana nie napisal sms-a, mimo ze dzisiaj rano napislam mu ze mysla jestem z nim,rozumiem jego smutek ,ale moglby chyba napisac sms,jak wymyslicie?

Gość gość
jest tu ktos?

Gość Anita 29
Długo jesteście razem? Bądź cierpliwa - to dla niego na pewno bardzo trudny czas. Może jest zajęty i zwyczajnie nie ma czasu na smsy?

Gość pani Magda
jest załamany nie jest w stanie o tobie myśleć pewnie sied******ącie i ryczy a ty w ogóle empatii nie masz w sobie :(

Gość Magdalenkalenka
Przezywa stratę matki tak trudno to zrozumiec,że nie pisze???? Zresztą co to za związek na odległość???ŻADEN:)

Gość gość
Lec do niego choć na parę dni. On cie potrzebuj***ardziej niż myślisz. Wstaw sie w jego sytuację i pomyśl czy chciałabyś mieć go przy sobie

Gość gość
znamy sie 8 miesiecy za 2 tygodnie mamy sie spotkac,rozumie ze jest smutny,ale ja bym szukala oparcia w swoim facecie,a on nawet sms,nie wysle,oczywiscie wczoraj pisalismy o tym ze bedzie mniej sie kontaktowal,co go rozumie

Gość gość
i co z tego ,że 8miesiecy,,,??To o niczym nie świadczy.. Ciekawe czy twój chłopak tu siedzi i szuka pocieszenia i opisuje ciebie???

Gość gość
nie ma internmetu:-) ona ma inne zaintersowania nie wyrywa lasek z netu:-)))))) w realu sie poznalismy

Gość Gość007
Do autorki; Ty byś szukała oparcia według swojego widzi-mi-się, ale jesteś rodzajem żeńskim a Twój chłopak nie. Co Ty byś zrobiła, czego Ty, byś oczekiwała nie ma tu prawa bytu. Może ma do załatwienia sprawy a Ty siedzisz i kwękasz bo "misiu się nie odzywa", bo "Ty nie jesteś najważniejsza w obliczu śmierci" (nawet jeżeli chodzi o kogoś bliskiego). Ile Ty masz lat? 12-naście? Z jakiej racji jesteś aż tak bezczelna!? Taka roszczeniowa? Ty nie rozumiesz ani jego, ani tego co on czuje. Piszesz na publiczym forum i oczekujesz czego? "Wsparcia"? To się przeliczyłaś. Przynajmniej z mojej strony.

Gość gość
pytam tylko,a tu odrazu z grubej rury zjechana zostalam

Gość gość
bo jedyne nienormalne zachowanie jakie tu widze to tylko to twoje, autorko, zamiast go wspierac, pomoc, to narzekasz ze sie do ciebie nie odzywa nie jestes pepkiem swiata

Gość gość
jak ma go na odleglosc 1000km wspierac??? napislam mu ze ejst mi przykro ze go rozumie ze sama stracilam ojca w mlodym wieku:::: co jeszcze moge zrobic???

Gość gość
zajęty, kiedy zmarła, przedwczoraj? może jakies sprawy załatwia?

Gość gość
zalatwia sprawy i ja go rozumiem, ze nie ma czasu ma co innego w glowie....,ale ja tesknie za nim i mysle jak on sobei daje rade sama mam mame i gdyby cos sie stalo ......smutek by mnei tez dopadl...

Gość gość
a mnie z nikim nie chciałoby się gadać , fajnie że napisałaś mu co czujesz ,ale teraz poczekaj aż się ogarnie i sam odezwie. I D mu nie zawracaj:)

Gość gość
tez tak pierwszego dnia mu napislam ze ma ogarnac wszystkie sprawy ja poczekam, cz moge cos wiecej zrobic? mam nadzieje ze po wszystkim nie ebdzei mi mial za zle ze mu wlasnei dooopy nei zawraclam; naprawde ja go rozumie i nie mam mu za zle ze sie nie odzywa,czekam cierpliwie,ale nachodza mnie mysli ze moze cos jakos go wesprzec...

Gość gość
Daj mu czas.Zwyczajnie. Twoje smsy mogą go teraz irytować.Jak w ciągu dnia się nie odezwie to ewentualnie napisz mu coś miłego wieczorem - ale nie oczekuj że odpisze.

Gość gość
co milego mu napisac,by brzmialo dobrze?