Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plażowiczka24

grubosc penisa i doświadczenia kobiet

Polecane posty

Gość plażowiczka24

heja wszystkim, Byłam dzisiaj na plaży ze znajomymi i.. był tam z nami nowy kolega z pracy. Nie ukrywam, że lubie podpatrywac męskie kąpielówki na plaży :P i co zobaczyłam u niego.. jego penis był prawie tak gruby jak mój nadgarstek, miał chyba z ponad 5 cm. Z reguły udawało mi się podpatrzec okazy, które wyróżniały się długością, a ten był baaardzo gruby. Tak się składa, że jest między nami jakaś chemia, bo dobrze się dogadujemy, ja jestem wolna a i on też. Z jednej strony podnieciło mnie to, a z drugiej pomyślam czy aby on nie jest za gruby na mnie. I bałabym sie potem rozwalac związek z przyczyny nie dopasowania. Głównie zależy mi na opiniach kobiet, które miały z takimi do czynienia. Kolega jest bardzo atrakcyjny i chyba sie skusze na niego, ale mam stracha w oczach :P

Gość wiolkaaaa
głupie pytanie! dziewczyno przystojniak z dobrym kutachem ci sie trafił a ty szukasz problemu ?

Gość gość
Kolezanka ma faceta ktory ma grubego I ma problemy w seksie

Gość plażowiczka24
a mogłabys coś przybliżyc w tym temacie? właśnie tego się boję..

Gość plażowiczka24
Wiolkaaaa wygląd to nie wszystko. Boję się, że mocno go pokocham a potem będę cierpiec z powodu niedopasowania i może będe zmuszona zrezygnowac z tego związku.

Gość wiolkaaaa
z czasem sie dopasujecie a poza tym nie wierze ze moze miec ponad 5 cm

Gość gość
Wiolka a Ty chcialabys takiego? Ja jestem facetem ale mam normalnego

Gość wiolkaaaa
moj facet ma grubego i jest bosko. ale nie ma ponad 5 cm kolezanka chyba cos zawyżyła

Gość gość
To dlaczego jestes na erotycznym skoro jest tak bosko?

Gość wiolkaaaa
a dlaczego nie ? i po co tu taka rozmowa nie na temat ? doradzalam autorce. ciebie niech nic nie obchodzi

Gość plażowiczka24
pomoże jeszcze któraś ? naprawdę zależy mi na opiniach, doświadczeniach abym mogła coś zdecydowac.

Gość gość
Ale Zle jej doradzasz I tu jest problem

Gość wiolkaaaa
a co ty przyjmujesz penisa w siebie ze wiesz lepiej ? nic nie wnosisz do tematu. jej chodzi o odczucia kobiet wiec po co sie tu wogole udzielasz ?

Gość gość
penisy i d**y tak to wejdzie

Gość plażowiczka24
Widzę, że dużo się tu nie dowiem :(

Gość milusia pomorze
moja rada: nie bierz go. ale mogłabyś mi dac do niego namiar :D:D:D

Gość gość
A w czym problem? Kup w warzywnym ogórek o podobnym rozmiarze, naciągnij prezerwatywę i się przekonaj. Ja tak czasem robię dla zabawy.

Gość gość
5 centymetrów średnicy? To jak najbardziej możliwe. To wychodzi, że miałby jakieś 16 cm obwodu, to tyle co ma mój facet. Jak dla mnie jest bardzo dobrze, nie jest za długi ale za to gruby, jest z tego bardzo dumny. Pamiętam, że jeszcze przed zbliżeniem podczas flirtu zadałam mu pytanie o to co nosi w spodniach, on odpowiedział, że ma 14 cm długości i 16 obwodu. Szczerze powiedziawszy nie uwierzyłam w to, wydawało mi się to niemożliwe, a długość nie zrobiła na mnie wrażenia. Jednak gdy go zobaczyłam szczena mi opadła. Muszę przyznać, że jest cudownie, co prawda nie tylko dla tego, że ma grubego penisa, ale to też jest jego zaletą ;)