Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyrodnik, filmowiec, nurek poszukuje partnerki

Polecane posty

Gość gość
Aaa, no tak, faktycznie :) Wszystkie poradniki podrywania, które czytałem, mówią to samo - nie ujawniaj za dużo o sobie, bądź tajemniczy, bo to pociąga kobiety. Wg mnie jeśli ktoś potrzebuje tajemniczości, żeby być interesującym, to znaczy, że raczej jest banalny ;) Z drugiej strony, "Lepiej milczeć i sprawiać wrażenie idioty, niż odezwać się rozwiewając wszelką wątpliwość" ;) (ponoć to cytat z Łysiaka, ale mi się jakoś kojarzy z Wilde'em albo Twainem... :) )

Gość gość
nie widzem postów

Gość gość
no super ShereKhan pokazał nareszcie prawdziwe oblicze,no i co panienki dalej macie nadzieję że to mądry i inteligentny facet i coś ugracie???Zenada,że tak się nabieracie,wchodzicie w dyskusję z normalnym prostakiem i chorym człowiekiem.!!

Gość Zuzanna Amelia ææ
Milo mi ze topik zyje i cieszy sie popularnoscia.

Gość gość
to będzie kultowy topik, będzie miał kilka tysięcy stron i trwal dwa lata. Po dwóch latach nawet najbardziej wytrwali topikowicze są znudzeni i albo porzucają w ogóle forum, albo przenosza się na inny topik.

Gość gość
"Po dwóch latach nawet najbardziej wytrwali topikowicze są znudzeni i albo porzucają w ogóle forum, albo przenosza się na inny topik." x Albo schodzą z tego świata z powodu podeszłego wieku :) Albo z powodu Alzheimera zapominają o co chodziło :) Swoją drogą, ciekawe ile osób to czyta - bo zakładam, że wypowiadają się tylko nieliczni...

Gość gość
A ten jeszcze nie znalazł ? Tyle fajnych lasek jest na mieście.

Gość gość
Chodzi mu o szukanie, a nie o znalezienie.

Gość gość
Znalazłem, przeleciałem i szukam następnej ;)

Gość gość
"A ten jeszcze nie znalazł ? Tyle fajnych lasek jest na mieście." x Lasek fajnych na mieście faktycznie jest pełno. Tylko że 99% z nich nie jest zainteresowana myśleniem :P

"Lasek fajnych na mieście faktycznie jest pełno. Tylko że 99% z nich nie jest zainteresowana myśleniem jezyk.gif" xxx No co za facet! A wielu dałoby się pokroić za taką, która mało myśli, lecz wiele robi :P

Gość gość
ciekawi mnie Ryfka. Ryfka jak jeszcze nie bylas z nurkiem pod woda to daj @

Gość gość
"No co za facet!" x Wiem, jestem beznadziejny :) x "A wielu dałoby się pokroić za taką, która mało myśli, lecz wiele robi :P" x To prawdopodobnie ci, którzy nie potrzebują pogadać jak już wyjdą z łóżka :P

"To prawdopodobnie ci, którzy nie potrzebują pogadać jak już wyjdą z łóżka jezyk.gif" xxx Daj spokój, myślę, że trochę gadają, np. pytają, jak było :P

Gość nowa lula
Dzień dobry. Szukam kota. Nie bylo go tu? Mial wpaść na chwile. Widzial go ktos może ?

Gość fly away
Kot sobie poszedł. Ofoszony. I nie wraca. Jakby się zjawił, dam znać.

Gość gość
"Daj spokój, myślę, że trochę gadają, np. pytają, jak było" x Jeśli trzeba pytać jak było, to znaczy, że nie było dobrze ;)

"Jeśli trzeba pytać jak było, to znaczy, że nie było dobrze oczko.gif" xxx też jestem tego zdania :) niektórzy jednak wolą usłyszeć ustne zapewnienie - takie tam zaklinanie rzeczywistości :)

Gość gość
Myślę, że to całe pitolenie o pasjach było bez sensu, skoro autor sam napisał, że brakuje mu seksu. Sorry, żaden facet z klasą szukający partnerki takich rzeczy nie wypisuje. Poziom totalnego prymitywa jak dla mnie i żadne pasje tego nie zmienią.

Czytasz to, Piotrze? Naukowiec i pasjonata nie ma prawa mieć ochoty na seks. A jeśli już ją jakimś cudem ośmieli się ją mieć, pod żadnym pozorem nie powinien mówić tego głośno ;)

Gość gość
"Naukowiec****asjonata nie ma prawa mieć ochoty na seks. A jeśli już ją jakimś cudem ośmieli się ją mieć, pod żadnym pozorem nie powinien mówić tego głośno :P " x Oczywiście, że nie - całkowicie się z tym zgadzam ;) Jak wiadomo z wcześniejszych postów, naukowiec****asjonat to pedofil z zarostem na całej twarzy, a tacy mogą mówić o seksie wyłącznie na zastrzeżonych forach dla pedofili :D

"Oczywiście, że nie - całkowicie się z tym zgadzam oczko.gif Jak wiadomo z wcześniejszych postów, naukowiec****asjonat to pedofil z zarostem na całej twarzy, a tacy mogą mówić o seksie wyłącznie na zastrzeżonych forach dla pedofili smiech.gif" xxx No tak, faktycznie, zapomniałam już o rysie naukowca nakreślonym niedawno. Pewnie dlatego, że znakomicie się kamuflujesz - na oficjalnych zdjęciach zero zarostu, przepoconych garniturów i polarów, a w zamian za to dla zmylenia przeciwnika koszulki z rybką :P (przy okazji zauważyłam błąd oczywiście nie pasjonata a pasjonat)

Gość gość
Oczywiście :) Pasjonata to nazwa bombonierki z czekoladkami ;)

Gość gość
Nic to, ważne że wiadomo o co chodzi :)

to naukowcy uprawiają seks? boRZe, widzisz i nie grzmisz!!! powinni się li tylko nauce oddawać, uciechy cielesne studentom pozostawiając ! :P:P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Bardzo sluszna uwaga

a onanizować powinien się TYLKO I WYŁĄCZNIE przy literaturze fachowej, orgazmy osiągając przy największych odkryciach z danej dziedziny :P