Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety nie potrafią obronić się przed gwałtem ?

Polecane posty

Gość gość
ja chodziłam na samoobronę i potrafię się obronić

Gość gość
jak?

Gość gość
kop w jaja i ucieczka

Gość gość
Jak tak czytam zeby sprobowac z chłopakiem czy bratem się posilowac to przychodzi mi tylko jedno na myśl, gdyby chciał zg****ic mnie facet z budową i siła mojego męża nie dała bym rady..chciaz mam 174wzrostu i ważę prawie 70kg..moj mąż jest bardzo silny i sprytny przy tym troche waży..z taką osobą zwykla kobieta nie miała by szans..Jakie to musi być straszne! Wspolczuje tym, które to przeżyły

Gość gość
22:13 po co się siłować ? liczy się spryt a nie siła ! Gdy Cię atakuje gwałciciel to kop w jaja, stopy, oczu, nos, kup paralizator itd , uciekaj krzycz Dobra samoobrona pomogła wielu kobietom, bo liczy się spryt a nie siła a ty pewnie jesteś tr)olem. Masz 174 to dobrze bo wzrost trochę wpływa na spryt, waga najlepsza jest normalna, nad waga źle wpływa na spryt, nie masz nadwagii, żeby nie było że coś sugeruje, ale i tak jesteś tr)olem więc pewnie zmyślasz

Gość gość
Da się obronić bo liczy się spryt a nie siła, dobra samoobrona pomogła wielu kobietom, wzrost trochę wpływa na spryt. Jeśli ktoś pisze że się nigdy nie da jak niektórzy tu to jest tr)olem albo gwałcicielem bądź jest nie mądry.

Gość gość
bo jesteście silniejsi wiem bo kolega się ze mną siłował i połozył się na mnie nie miałam możliwości się ruszyć. Jak taki wsiądzie to udusić może

Gość gość
jakby dziewczyna miała kopnąc w jajka to przed atakiem czyli na zapas pierwszego lepszego który podejdzie :)

Gość gość
01:21 zanim Cię przycisnął mogłaś go kopnąć w jaja, bądź stopy, nos, splot nerwowy i uciekać krzycząc , liczy się spryt a nie siła, i dobra samoobrona pomogła wielu kobietom

Gość gość
01:23 nie trzeba kopać gdy nie ma zagrożenia trzeba kopać na początku zagrożenia wtedy można się obronić, dobra samoobrona pomogła wielu kobietom

Gość gość
a z kąd dziewczynie przyjdzie do głowy co on zamierza i kopać od razu? No i jest lęk że nie trafisz i odda znacznie mocniej

Gość gość
01:26 prawie zawsze gwałcą partnerzy więc gdyby chłopak zaczął się do mnie dobierać powiedziałabym nie i go lekko odepchnęła a gdyby to nie podziałało to wtedy bym go uderzyła w jaja bądź stopy, oczy, splot nerwowy, uciekłabym krzycząc a gdyby on postanowił zaatakować mnie z zaskoczenia na ulicy bądź w domu czyli chciałby mnie przewrócić lub gdzieś zaciągnąć to od razu bym go kopnęła i uciekła

Gość gość
nie boje się że odda bo pewnie nie bo często gwałcą tak aby nie było śladów, dobrze kopnę to ucieknę mu, jeszcze próbowałabym wymiotować lub dłubać w nosie aby go zniechęcić ,

Gość gość
gorzej jakby miał broń wtedy musiałabym wybierać pomiędzy byciem zgwałconą lub zamordowaną , nie wiem co bym wygrała a może bym się jakoś obroniła i wyszła cało , taką mam nadzieje , tak tytułem żartu białemu i czarnemu bym się poddała gwałtowi ale brązowy i żółty wolałabym aby mnie zastrzelił

Gość gość
Zobaczymy czy bedziesz sie tak madrzyc w trakcie g****u nad toba :D

Gość gość
01:34 , bardzo śmieszne, nie dam się zgwałcić bo wiem że liczy się spryt a nie siła, i dobra samoobrona pomogła wielu kobietom :-)

Gość gość
, haha chciałbym ją zobaczyć wtedy , ciekawe jak by się mądrzyła

Gość gość
01:41 haha nie będzie takiej sytułacji , umiem się bronic

Gość gość
01:44 , zobaczymy , to co może Cię spróbuje zgwałcić, zobaczmy czy się obronisz ale jak nie to się nie martw jestem przystojny, młody, miły będzie fajnie :-)

Gość gość
01:50, nie uda Ci się :-) !

Gość gość
Kobieta zawsze może się obronić !

Gość gość
To proste wystarczy mężczyznę kopnąć w jajka i uciekać ! Bo jeśli nie to mężczyzna usiądzie kobiecie na nogach, jedną ręką dociśnie jej dwie ręce do jej ust, a drugą ręką ją rozbierze aby ją zg*****ć.

Gość gość
Kobieta zawsze może się obronić :-) !

Gość damian54543
Każda kobieta obowiązkowo chodzić na samoobronę

Gość paweł5643654
Kobiety nie powinny ubierać się jak szmaty to by nie były gwałcone.

Gość Agnieszka334432
paweł5643654 dziś mamy prawo ubierać się jak chcemy a Wy nas nie macie prawa gwałcić

Gość gość
ja bym się zawsze obroniła

Gość gość
Mnie kiedyś chciał ktoś zaatakować i pewnie zgwałcić. Szłam sama ulicą ciemną nocą. Pojawił sie znikąd. Przez 2 sekundy przyśpieszyłam kroku nadsłuchując czy on również potem wyrwałam z kopyta i biegłam na czas najszybciej jak umiałam On oczywiście rzucił sie w pościg za mną. Dobiegłam do klubu zbudowanego na filarach obok jeziora Schowałam się za filarem i patrzyłam co będzie robił Oślepiony światłami próbował mnie szukać Ale się przeliczył bo myślał że będę szukała ratunku a ja wziełam sprawy w swoje ręce i zawierzyłam Bogu Nie miał szans mnie odszukać tej nocy.

Gość gość E
A ja powiedz co mam zrobić jak mam 158 cm wzrostu, ważę 45kg, nie potrafię przytyć, a z powodu problemów zdrowotnych nie mogę ćwiczyć a nawet nosić cięższych rzeczy i jestem bardzo słaba?

Gość gość
To proste wystarczy mężczyznę kopnąć w jajka i uciekać ! Bo jeśli nie to mężczyzna usiądzie kobiecie na nogach, jedną ręką dociśnie jej dwie ręce do jej ust, a drugą ręką ją rozbierze aby ją zg*****ć