Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chloe28

przyszłe mamusie STYCZEŃ LUTY 2015

Polecane posty

Cześć dziewczyny:) Nie znalazłam na kafe żywotnego tematu , w którym przyszłe mamy ze stycznia/lutego 2015 r mogłyby dzielić się swoimi radościami i problemami dlatego zakładam nowy. Zapraszam wszystkie przyszłe mamusie do rozmowy, wiadomo ,że razem raźniej:)

Mój szacowany termin to 29 styczeń 2015, zaczynam 7 tc:) Wiedziałam właściwie od początku, bo wyczekiwałam na 2 kreseczki. Później był szok, mimo wszystko, musiałam poukładać sobie wszystko w głowie ja to będzie z pracą itd, aż w końcu jak już powiedziałam wszystkim o ciąży to zaczęłam się z niej cieszyć:) Na pierwszym usg nic nie było widać, na 2 pęcherzyk ciążowy. Kolejne usg to juz mam nadzieję będzie coś wiecej:) Z objawów to pierwszym był ból piersi, utrzymuje się do teraz. Poza tym przeszła mi ochota na słodkie ( a byłam strasznym łasuchem), a przyszła na ostre. No i na razie na tyle;)

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
Hej ;) ja mam termin na styczeń hi hi Co powiesz przyszła mamo?

Gość gość
a ja na luty ;) badania prenatalne wyszly idealnie takze zeszlo ze mnie powietrze ;D

Gość gość
Taki temat już tu jest i ma się dobrze :) przeniosłyśmy się tutaj www.facebook.com/groups/536604399800940/ Pozdrawiam