Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnna

tak strasznie samotna

Polecane posty

Gość samotnna

Niby młoda, jeszcze 24 lat, zadbana, studiująca, pracująca, otwarta na świat ludzi, łatwo nawiązująca kontakty. Cała ja...a jednak tak strasznie samotna.... mało znajomych, właściwie garstka i to większość do picia...a już nie chce tylko pić i imprezować. Na studiach i w pracy same dziewczyny, po prostu koleżanki ze studiów/pracy. Zero spotkań poza. Sama, samotna, przesiaduje w domu i ciągle chce mi się ryczeć....Chciałabym się zakochać, poznać chłopaka, dla którego będę mogła mieć cały czas pełną lodówkę, który weźmie mnie na spacer, pokocha i będzie dzielił ze mną dnia, a nie będzie patrzył na mnie jak na koleżanka do łóżka.... Ale gdzie go mogę poznać, niby gdzieś czasami wychodzę, ale nigdy nikogo nie poznałam...może to ze mną jest coś nie tak...ale przeraża mnie moja samotność.

Gość samotnna
prawie wszystkie, jak już jest jakiś facet to wszyscy zajęci. Nie mogę cały czas chce mi się ryczeć, nie mogę się na niczym skupić, uczyć, a jutro ciężkie zaliczenie.

Gość samotnna
jak nie poznałam przez ponad 3 lata nikogo na studiach, to już chyba nie poznam, tym bardziej, że 95% studentów to kobiety....muszę nauczyć i przyzwyczaić się żyć samotnie...

Gość gość
sluchaj teżnie mam przyjaciól mam 28 lat ,napisz na poczatek na meile chetnie poipisze z Tobajestem sylwia moj meil sylwia.ik@o2.pl

Gość samotnna
strasznie mi źle :(

Gość gość
też jestem samotny a dziewczyna w której się zakochałem właśnie się zaręczyła :(

Gość piwnooki
a skąd jesteś?

Gość gość
ja tez samotna.mozesz poznac kogos na czatach.

Gość samotnna
Kraków

Gość piwnooki
to szkoda, 200km to dla mnie trochę za duża odległość..

Gość 1008
samotna mówisz? To zacznij realizować swoje pasje, wychodź do ludzi. Może zapisz się na kurs związany z pasją. I najważniejsze nie użalaj się nad sobą bo to ludzi odstrasza. Żyj pełnią życia, bądź szczęśliwa a odpowiedni mężczyzna sam Cię znajdzie.

Gość gość
ja też

Współczuję ci, wiem co to samotność, jeśli trudno znaleźć ci kogoś na co dzień to przynajmniej spróbuj na czatach, forach regionalnych, tak jak ktoś wyżej doradza, z pewnością nie jest to rozwiązanie idealne ale zawsze możesz się umówić przynajmniej na kilka spotkań z poznanym w ten sposób facetem i poznać go lepiej. Jest wbrew pozorom naprawdę wiele par które się w ten sposób poznały.

Gość samotnna
jakoś sobie muszę poradzić...

Gość gość
Kochana, za bardzo się skupiasz na sobie i swoich odczuciach. Pożyj trochę, rób fajne rzeczy, wyjdź do ludzi i miłość sama się znajdzie. Uwierz, 24 lata to ty jesteś jeszcze młodziusieńka i masz wszystko przed sobą, mnóstwo fajnych rzeczy, zauroczeń i facetów, jeszcze ci się przeje;)

Gość RaFu
Autorko tematu, nie załamuj się tak jak ktoś napisał zamiast użalać się nad sobą to zacznij coś robić i zmień nastawienie :) To pomaga, wiem coś o tym. Zacznij się realizować, zapisz się na siłownie, uśmiechaj się. Miłość przychodzi w nie odpowiednich momentach, tak że będziesz zaskoczona. Więcej pozytywnego nastawienia, mniej siedzenia na necie ;)

Gość STARY KAWALER BRONEK
A ja tam jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam kolegów koleżanek dziewczyny itp. mi to zawsze zabierali kanapki w szkole jestem leszczem gnębią mnie koledzy i nic na to nie poradzę

Gość samotnna
oby, ale gdzie ja mogę sama wychodzić...a poza tym zauważyłam, że jestem od ludzi uzależniona...bo jak jestem sama łapie mnie totalna depresja...nie umiem się na niczym skupić, nie mogę się uczyć, nie umiem się zmobilizować

Gość gość
To nie masz znajomych kolegów koleżanek chodzi mi tam gdzie mieszkasz jestem z Krakowa jesteś jak powietrze

Gość RaFu
Może pomoże Ci ten portal: http://na-kawe.net/ Tak jak pisałem wyżej, to kwestia nastawienia do życia. Jeśli dalej będziesz uważać, że jesteś beznadziejna to tak będzie. A wychodzić możesz wszędzie, siłownia, klub fitness, wiesz jak masę fajnych osób możesz spotkać uprawiając fitness?? Może kurs języka, wszystko się da tylko trzeba chcieć a nie użalać się.

Gość samotnna
chciałabym mieć takie nastawienie....

Gość gość
podaj prosze gg

Gość samotnna
50863158