Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po randce

Polecane posty

Gość gość

Panowie, po jakim czasie odzywacie się do kobiet po pierwszej randce? A jeśli jednak Wam się nie podobało to czy jakoś dajecie o tym znać czy zalega wieczna cisza?

Gość gość
tu faceci nie chodzą na randki

Gość gość
Spoko. To może kobiety się wypowiedzą?

Zazwyczaj na drugi dzień. Skoro się przez dłuższy czas nie odzywa to wygląda to najpewniej na to że sobie odpuścił a nie ma na tyle kręgosłupa moralnego by o tym poinformować.

Gość gość
Moi po powrocie do domu od razu pisali, że dziękują za spotkanie i następnego dnia też pisali.

W randkowaniu to mężczyzna jest tą najaktywniejszą stroną więc zazwyczaj po spotkaniu na drugi dzień dzwonimy, piszemy i zapraszamy na kolejną randkę.

Gość gość
ja jak chodziłem na randki, to niebyło komurek. A szkoda, bo 5 minut po, dał bym znać.

Gość ovechkin
A wy dziewczyny co wolałybyście żeby facet zrobił gdy np nie chcę kontynuować znajomości po pierwszej randce:1) nie odzywał się, 2)powiedział prawdę że nie podobasz mu się lub że było nudno czy 3)wymyślić coś w stylu jesteś świetną dziewczyną ale nie pasujemy do siebie

Gość gość
Uuu, to szkoda. Zapytałam czy się jeszcze zobaczymy i wtedy wziął ode mnie nr tel. Chyba to trochę wymusiłam. A spodobał mi się :(

Gość gość
No ja bym wolała żeby powiedział prawdę. A nie takie czekanie czy zadzwoni po tygodniu czy po 3 dniach, a może wcale.

Jak pisałem wcześniej brak mu jaj by choć krótko napisać "sorry ale nic z tego nie będzie". Nie zaprzątaj sobie nim głowy, znajdzie się inny.

Gość gość
Może to jeszcze za wcześnie, bo rozstaliśmy się w nocy. W sumie numeru mógł nie brać bo ma do mnie inny kontakt. Sama nie wiem. Poczekam, ale wolałabym już coś wiedzieć. Tym bardziej, że mi się spodobał. Ale nie napiszę pierwsza bo nie chcę wyjść na desperatkę. Może po prostu nie zrobiłam na nim takiego wrażenia jak on na mnie.

Gość gość
A czy wypada mi się odezwać? Jeśli tak to po jakim czasie? Czy jeśli on się nie skontaktuje to już lepiej dać sobie spokój?

Gość gość
"A wy dziewczyny co wolałybyście żeby facet zrobił gdy np nie chcę kontynuować znajomości po pierwszej randce:1) nie odzywał się, 2)powiedział prawdę że nie podobasz mu się lub że było nudno czy 3)wymyślić coś w stylu jesteś świetną dziewczyną ale nie pasujemy do siebie" O, dobre pytanie, zauważcie jedną ważną rzecz - jeżeli spotkanie było nudne, albo ona ci się nie spodobała, to znaczy właśnie, że do siebie nie pasujecie - co jest ciekawe dla ciebie nie jest ciekawe dla niej i na odwrót, więc opcja c) to nie jest wymyślanie tylko prawda, powiedziana w delikatny sposób, przecież każda rozsądna dziewczyna rozumie, że coś tam się nie spodobało facetowi, skoro powiedział, że nie pasujecie do siebie. Dlatego uważam że z tych trzech opcji zdecydowanie trzecia, bo druga może i jest szczera , bezpośrednia, ale też przez to może być bardziej krzywdząca a oznacza w gruncie rzeczy to samo co trzecia, tylko bardziej szczegółowo. W każdym razie obie te opcje są lepsze niż olanie kogoś i nie odezwanie się słowem co jest grane, tym bardziej jeśli podczas spotkania z wierzchu wydawało się, że jest przyjemnie i dobrze to rokuje.

Gość gość
A co z kobietami? Tylko facet ma obowiązek zadzwonić? Może też siedzi i czeka na objaw zainteresowania? Zadzwoni - źle bo liczy nie wiadomo na co, nie zadzwoni - jeszcze gorzej bo cham.

Gość gość
gosciu 22:51 jestes nygusem? tak to obowiazek faceta by zadzwonic, okazac zainteresowanie,to facet jest mysliwym. pipki wyznajace rownouprawnienie, czekajace w tak oczywistej kwestii na inicjatywe kobiety to kastraci i prawdziwe kobiety nie spluna nawet na takiego. mama zrobila z ciebie eunucha ze nie wiesz takich rzeczy?

Gość gość
jeżeli się nie odzywa, to Ty też się nie odzywaj, faceci tego nie lubią, jak chce, to sam się odezwie, a ile on ma lat? młody jakiś?

Gość gość
Ma 30 lat.

Gość gość
Już bym wolała żeby napisał że to jednak nie to niż czekanie nie wiadomo na co w niepewności.