Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z chłopakiem..

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich forumowiczów. Mam problem z chłopakiem. Zastanawiam się czasem czy to jest ze mną coś nie tak czy z nim. A mianowicie chodzi o to, że zabraniam mu wychodzic z kolegami, jestem wręcz przewrażliwiona na tym punkcie. Ale nie bez powodu. Za każdym razem jak chciał iść z kolegą na piwo "jedno" kończyło się ćpaniem i wracaniem po kilku dniach, w tym czasie wracał do domu i robił mi awantury, lecz mineło już sporo czasu od tych incydentów. Zmienił się, a właściwie to tak mi sie wydawało, dzisiaj postanowił że bedzie spedzał ze mna wiecej czasu i zabiera mnie nad morze, co sie okazalo tam bylo dwóch jego kolegów. Zaczeło się od piwa. potem drugie itd. ale jak juz zaczal siegac po cpanie to mu zabroniłam , ponieważ mi obiecał. Potem mnie przepraszał i powiedział ze dopije jedno piwo (chyba już 8) i wtedy wraca ze mna do domu. powiedzialam ze albo zostaje z kolegami albo wraca teraz ze mna do domu. powiedzial ze wroci ze mna za godzine. czekalam dwie godziny . wkurzylam sie i pojechalam do domu. w tym momencie wyłączyłam telefon i zakluczylam mieszkanie. dodam ze jestem w 3 miesiacu ciazy a on znowu robi mi takie numery. wiem ze napisalamn to chaotycznie ale pisze to w pośpiechu.. chciałabym znać zdanie innych ludzi na ten temat, pozdrawiam

Gość gość
Dałabym sobie spokój z takim typkiem. Przecież to widać że on Cię olewa. Współczuję temu dziecku...

Gość gość
To prawda.. ale ja ciągle od niego odchodze i wracam...