Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grafifor

Zakochany co robić ?

Polecane posty

Witam wszystkich :) Ogólnie to jestem chlopakiem i mam problem otóż od dłuszego czasu jestem zakochany w dziewczynie i to bardzo, poznałem ją fajnie się nam pisało wymienialiśmy się tajemnicami itp. Sami wiecie, no i pewnego dnia wyznałem miłość jej i co ? Nic nie czuje do mnie, pocieszała mnie raz się nawet rozpłakałem przez nią. Potem była imprza domowa ona tam była, potem zaczeła kręcić do chlopaka którego miała na oku no i wiecie wybuchłem i na niego skończyło się na siniakach itp. Ona mnie teraz nie chcę znać próbowałem przepraszać ale bezskutecznie, długo nie mielismy kontaktu... I teraz dziewczyny, Czy jestem spalony na 100% u niej ? Czy próbować mam ją wyrwać na spotkanie i jakieś kwiaty dać ? Jak mam się przy niej zachować i co mam mówić ;( Jestem załamany. Czekam na odzew.

Gość gość
odejdź i nic nie rób.Po prostu przestan się do nij odzywać i juz. Udawaj, żejej nie znasz. I tak ma cięgdzięs.

Gość gość
ja bym próbowała. bez przesady, żebyś się nie przeksztłacił w stalkera, ale póki co, z tego, co piszesz, możesz jeszcze próbować. mój obecny narzeczony chodził za mną przez 2 lata, zanim doszłam do wniosku, że rzeczywiście może być kimś więcej niż przyjacielem. a teraz jestem bezgranicznie w nim zakochana. czasem się zdarza, że trzeba po prostu "wychodzić". tylko z taktem i ostrożnością - stalking to przestępstwo i naprawdę nic przyjemnego dla ofiary,

Gość gość
Jeżeli chodzi o jakiś stalking to nie, nie jestem takim typem chłopaka.