Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misia088

O co może chodzić?

Polecane posty

Witam :) Na początku powiem że mam 13 lat i pewnien problem. Otóż pewien chłopak pocałował mnie w policzek podczas gry w butelke u mojej koleżanki(on mi się podoba). Potem przez cały czas się na mnie patrzył i ze mną rozmawiał. Chciałam wiedzieć czy to dla niego znaczyło tyle co dla mnie czy może nie, dlatego też poprosiłam moją przyjaciółkę (zaufaną!!!!) by się go spytała nie mówiac mu że to ja ją prosiłam o to. to moja rozmowa z nią(przyjaciółką): Ja- Dowiedzialas sie czegos ciekawego ? ;D Ona- Trudno jest określić jego reakcję.... Ja- To znaczy???? Ona-Wiesz co... Powinnaś z nim sama porozmawiać. I to tyle. Jest to pisana rozmowa(SMS). Nie wiem co mam myśleć! Co on jej powiedział? Błagam pomóżcie. Nie wiem co robić. Nie chcę wyjść na niewiadomo kogo..... Pozdrawiam PS nie chodze z nim do szkoły (spotykam go często w parku)

Gość gość
Idź do tego cholernego parku , jak go spotkasz to powiedz ze on ci sie podoba i zapytaj czy ty jemu tez ? Faceci nie lubią podchodow sa prości jak budowa cepa. Szczerością a nie podchodami :)

Gość Misia088
Tak prosto powiedzieć..... ale dzięki za radę ;) Tylko najgorsze sąpytania typu "co jeśli mnie wyśmieje?"...