Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham i cierpie :(

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Ogólnie to jestem chlopakiem i mam problem otóż od dłuszego czasu jestem zakochany w dziewczynie i to bardzo, poznałem ją fajnie się nam pisało wymienialiśmy się tajemnicami itp. Sami wiecie, no i pewnego dnia wyznałem miłość jej i co ? Nic nie czuje do mnie, pocieszała mnie raz się nawet rozpłakałem przez nią. Potem była imprza domowa ona tam była, potem zaczeła kręcić do chlopaka którego miała na oku no i wiecie wybuchłem i na niego skończyło się na siniakach itp. Ona mnie teraz nie chcę znać próbowałem przepraszać ale bezskutecznie, długo nie mielismy kontaktu... I teraz dziewczyny, Czy jestem spalony na 100% u niej ? Czy próbować mam ją wyrwać na spotkanie i jakieś kwiaty dać ? Jak mam się przy niej zachować i co mam mówić ;( Jestem załamany. Czekam na odzew.

Gość gość
hahhahahaha tak, masz ogromne szanse. próbuj śmiało. pobij wszystkich jej kolegów, wydzwaniaj, stój w nocy pod jej domem, zostawiaj fanty na wycieraczce. walnij miłosne grafiti na bloku na przeciwko. zadziała serio.

Gość gość
mam to samo z chłopakiem, staram się nic, chyba go odpuszcze