Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona onaaa

faceci to egoisci nie chca uzywac gumek

Polecane posty

Gość wkurwiona onaaa

to kobieta ma sie truc cale zycie tabletkami czy co?ja tabletek brala nie bede,bralam jakis czas i nigdy wiecej,skutki odczuwam do dzis.wlasnie zerwalam ze swoim facetem,ja nie bede ciazy ryzykowac a potem latac gdzies po lekarzach na skrobanke,bo to tez moje zdrowie.a do du/py z nimi,jak chca bez gumki to czemu nie zrobia sobie wazekotomii?dlaczego cala odpowiedzialnosc za antykoncepcje spada na kobiete?niech leci do takiej co da mu bez gumki,bedzie alimenty placil.

Gość gość
popieram

Gość Jacek 81
To jestem egoistą i mi z tym dobrze mojej kobiecie też;-)

Gość Madelline
O raju ale średniowieczne myślenie. To raz a dwa proponując wazektomię nie pomyślałaś o tym, iż pozbawiasz go w przyszłości ojcostwa. A Trzy zabezpieczenie inne niż prezerwatywa to komfort. No i cztery - słyszałaś o innych rodzajach antykoncepcji niż tabletki, czy też nie?

Gość gość
tak, gumki :P pozdrawiam, tez po tabletkach rzygam

Gość gość
calowac sie tez lubisz przez gumki? Jestem kobieta i nie cierpie tego badziestwa. O ile nie zmieniasz partnerow co 5 min gumki nie sa do szczescia potrzebne. Dopiero bez gumki mozna poznac smak prawdziwego seksu.

Gość gość
ale jaka jest inna alternatywa?moja siostra zaliczyla wpadke przy spirali,prawda taka,ze tabsy daja najwiecej pewnosci,ale niszcza watrobe i rujnuja zdrowie.to kobieta ma sie skrobac,bo facet musi przeciez w przyszlosci zapladniac:Oskoro takie myslenie,to tymbardziej nie warto nyc z takim facetem:O

Gość gość
Ja tez nie lubie gumek, ale bardziej nie lubie 6godzinnych mroczkow przed oczami, lamania w kosciach i rzygania 2x dziennie (tabletki)

Gość gość
Popieram autorkę. Już mi taki proponował, że on wyjmie na czas przy naszym pierwszym stosunku, jakbym wszystkim na słowo wierzyła, to dawno bym chodziła z piątką pocieszek za rączki :)

Gość gość
nie tylko.u mnie akurat odpada spirala ze wzgledu na sklonnosci do infekcji.po tabsach rzygam,plastry to tez hormony,wiec dzialanie to same.to wszstko to chemia lub cialo obce,wiec organizm ma prawo to odrzucic.szkoda tylko,ze panowie deklaruja wiekla milosc,a zalozenie gumki staje sie dramatem.smutne.

Jedzenie picie też chemia całe życie to jedna wielka chemia nawet w seksie musi być chemia....jak źle to do próżni w kapsule zyjcie

Gość gość
Jeszcze znamy plastry po ktorych sie tez rzyga, zawiazane jajowody i druty w macicy. Czekamy az sie szerzej udostepni ta antykoncepcja hormonalna dla facetow :D

Gość gość
Sorry ale po swiezych warzywkach z targu nie zygam, po tabletkach tak. I przytylam 10kg. Jak rzucilam, odzylam. Moze sam zazyjesz tableteczki? Tylko wtedy Ci nie stanie chyba.

Gość gość
ja po tabletkach prawie dostalam zylaki,na szczescie w pore moj gin zareagowal.po sprirali mialam wpadke podobnie jak ktos wyzej napisal.spirala nie obniza plodnosci tylko rzekomo spowalnia ruch plemnikow,czyli dla rowna jest stosunkowi przyrywanemu.tyle w temacie.

Gość gość
"...kobieta ma się skrobać..." "jakbym wszystkim na słowo wierzyła..." Tak pustym osobom proponuję najpewniejszą metodę antykoncepcji zwaną wstrzemięźliwością..."

Gość gość
no sorry ale jak nie mam ustabilizowanej sytuacji materialnej to tak,pozostaje skrobanka.

Gość gość
Bzykanie przez gumkę to jak pocałunek przez szybę.Kobiety mają lepszą mozliwość się zabezpieczyć gdyż mają cykle.Męższczyzna produkuje ciągle.

Gość gość
ostatnoi bralam antybiotyki,cykl sie przesunal:Di co Ty na to?wystarczy jeden dzien i wpadka.

Gość gość
"...kobieta ma się skrobać..." "jakbym wszystkim na słowo wierzyła..." Tak pustym osobom proponuję najpewniejszą metodę antykoncepcji zwaną wstrzemięźliwością..." xxxx xxxxx xxxxxx xxx xxxx xxx xx xxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxx A co nie wierzenie facetowi (z którym się kochasz 1 raz) na słowo "wyjmę na czas" ma do bycia pustą :D

Gość gość
Gumka i kalendarzyk to jedyne nie szkodliwa antykoncepcja.A reszta ro nawet rakiem sie może skończyć!!!Wiec jak nie chce zakladac gómki to nie sznuje waszego zdrowia i życia!!!