Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiece stopy w upał

Polecane posty

Gość gość

Czy jakaś niezła laska zdjęła właśnie buty,bo bym jej stopy wymasował.

Gość gość
jak nie masz czym się bawic to się małym pobaw

Gość gość
i może polizał

Gość gość
synciu, ty lizaka sobie lepiej poliż

Gość gość
I nikt cię nie rozumie i nie chce ci pomóc. Biedaczek z ciebie :(

Gość gość
aż taki biedaczek to nie,ale aż szkoda,że tak niewinna fantazja jest niemożliwa,a co dopiero sądzić o umawianiu się przez internet na anal

Gość gość
same stopy aż tak bardzo mnie podniecają,ale w kontekście takim,że nic więcej nie miałbym prawa takiej pociągającej lasce dotknąć,to staje mi na samą myśl

Gość gość
jak jeszcze byłaby zajęta i wróciła z randki i pobawiła się ze mną w delikatną uległość wobec siebiee

Gość gość
czemu taka bzdura nie jest możliwa

Gość gość
a może jednak

Gość gość
Dlaczego nie chcesz nic więcej? Tylko tyle Ci trzeba?

Gość gość
bo nie wierzę w możliwość nawet tego,a co dopiero czegoś więcej

Gość gość
Ale dlaczego nie wierzysz?

Gość gość
bo nie ma tak odważnyc kobiet

Gość gość
Chętnie wylizałbym dokładni całe stópki z japonek, nawet po całym dniu chodzenia.

Gość Japanfan
a ja bym wylizał całą Japonkę łącznie ze stopami.

Gość Japanfan
Marsz co do nie go rację. Nie ma jak retro filmy made in Dorcel :]

co się czepiasz - facet uparcie szuka i może w końcu znajdzie, anale i inne rzeczy nie są dla niektórych dziwne, ale zamiłowanie do stóp uważacie za popierdolenie...

na fetysz.pl to siedzą albo sprzedajne dziwki, które za byle co związanego ze stopami chcą tyle co dobra dziwka za full serwis albo (w większości) ludzie, dla których fetysz to różne odmiany dominacji itp... a może on chce zwyczajną kobietę? Której by to nie przeszkadzało... szuka tutaj, nie znajduje więc ponawia, może trafi.

no niech szuka, ja w sumie też szukam, może nie w takim stylu jak on, ale nie raz mnie tu wyzwano od zboków właśnie przez stopy - choć stopy to nie jest jedyne miejsce kobiecego ciała, które mnie podnieca ;) cała kobieta jest warta uwagi! Co raz więcej dba, ale wiele nie zdaje sobie sprawy jak ważnym elementem są stopy, jak zmieniają atrakcyjność kobiety gdy są zadbane, ładnie wyeksponowane itp. i jest pewna prawidłowość - w wieku 40 lat więcej kobiet ma tego świadomość niż w wieku 20 lat, takie siuśmajtki tylko durnowato się śmieją, a starsze dużo częściej wiedzą o co chodzi ;)

Problem z autorem tych tematów nie polega na tym, że lubi stopy, tylko na tym, że interesują go wyłącznie kobiety, będące już w związkach z innymi panami. ;) Myślę, że gdyby chciał stworzyć udany związek z dziewczyną, która akceptowałaby jego upodobania, dawno by to już osiągnął.

Gość też lubię stópki
Niestety, ale nie tak łatwo znaleźć dziewczynę i to nawet do stałego związku, która lubiłaby takie zabawy. Może gdzieś w większych miastach są wielkie szanse na poznanie takiej dziewczyny, ale jeśli autor tak jak ja mieszka w małym miasteczku, to raczej ciężko o taką kobietę. Sam bardzo chciałbym taką poznać, ale niestety, poszukiwania bezskuteczne.

jak chcesz poznać jedną a nie na przygody, to najpierw poznaj kobietę a potem ją wprowadzaj w świat stópek i zapewniam, że jak będzie akceptować inne rzeczy z Tobą to i pieszczoty stóp zaakceptuje bo to bardzo przyjemne jest również dla kobiet.

Gość też lubię stópki
Pewnie tak... ale szczególnie latem, temat stópek strasznie męczy. Oby mi się w końcu poszczęściło i obym poznał fajną dziewczynę, z którą będę się dogadywał i która otwarta będzie na takie zabawy.

aby nie tracić czasu i przeżyć przygodę nie jest łatwo znaleźć takie chętne ;) ale zapewniam Cię, że jak zaczniesz znajomość nie od tego czy ona lubi pieszczoty stóp tylko normalnie i doprowadzisz do seksu to już z górki... podczas zabawy pocałunkami zejdziesz niżej i niżej, dotrzesz do stóp... podbicia, paluszki itp... zbadasz reakcje - spodoba jej się... będziesz brnął dalej ;) powiesz, że Cię to jara i na pewno nie będzie problemu żeby dawała CI do pieszczot swoje stopy ;)

Gość gość
Obleśne jest to, że autor zawsze pisze o wylizaniu po całym dniu chodzenia. Nie o żadnych innych pieszczotach i nigdy o czystych stopach. Odstręczające, fuuuj!

Gość gość
mogą być też czyste

Gość gość
Ale wala mi stopy. Jak nie wiem co.

Gość gość
a to,że moja pisanina raz na jakiś czas wywołuje agresję,wynika po prostu z frustracji osób siedzących,

Gość gość
laska która byłaby chociaż w jednym procencie zadowolona ze swojego życia seksualnego i chociaż minimalnie odważna to dawno temu by taką niewinną fantazję spełniła,tutaj są ludzie otwarci na cyberkowe bajkopisarstwo