Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KajaW

Pani Magda Gessler

Polecane posty

Oglądam programy pani Gessler od dawna. Moja córka (15 lat) uwielbia programy „Kuchenne rewolucje” - jesteśmy pełne uznania dla Niej. Pani Gessler zna się z pewnością na prowadzeniu gastronomii, zna marketing i psychologię biznesu w gastronomii. Widać, że jest profesjonalna, ponieważ szlifuje wiedzę na bieżąco, merytorycznie. Pani potrafi motywować i uczyć stawiania celów właścicielom lokali gastronomicznych. Widać też, że pani Gessler stosuje elementy wykorzystywane w psychoterapii, co ma celowe zastosowanie, a dla laików wygląda na "agresywną prowokację" (np. tucząc talerze, prowokując zachowaniem i słowami do determinacji…). Zapewne pani Gessler korzysta z doradców, specjalistów od treningu interpersonalnego, psychologów biznesu, itd. Ponad 12 lat temu znałam ucznia szkolącego się w renowacji starych mebli, który znał panią Magdę Gessler (poszukującą mebli do wystroju swego lokalu), wtedy nie znaną jeszcze w kraju a jedynie w kręgach miłośników kuchni warszawskich restauracji. Wtedy dowiedziałam się, że pani Gessler jest znakomitą restauratorką, pasjonatką kuchni różnych regionów, wysublimowaną miłośniczką dobrego smaku i otoczenia – w jakim się jada i spędza czas. Dziś jestem pod ogromnym wrażeniem progresji, jaki dokonał się w życiu zawodowym pani Magdy! Również wizerunek pani Gessler jest niezwykle stosowny, bez kompleksów, wręcz ukazujący kobietę dojrzałą o adekwatnym poczuciu własnej wartości. Pani Gessler wygląda pięknie i nic nie robi sobie na siłę  Czego można życzyć wielu kobietom starszym i młodszym – mających problem. U pani Magdy widać spełnienie! Tego gratuluję serdecznie! Kaja z córką :-) Proszę o uzasadnione komentarze :-)

Gość gość
O matko wariatka :D

Gość gość
ASZ MIĘ ZĘDLIŁO

Gość gość
Pani panią pani panią.... Cholero trochę dystansu bo zaraz pomyślę że się do niej modlisz

Wyrażam obiektywne zdanie :-) I proszę uzasadniać swoje opinie również obiektywnie :-) Modlenie się wygląda inaczej ;-)

Gość Laura z Leśnego Domku
Też lubię jej programy i lubię ją za to, że mimo podeszłego wieku ładnie wygląda, ma długie włosy a nie krótkie jak większość kobiet w wieku 28 plus , dba o siebie i nie robi na babuleńkę

Gość Miernoto intelektualnaa
Wiesz co oznacza słowo 'OBIEKTYWNY'? Opinia konkretnej osoby jest SUBIEKTYWNA tępaczko

Gość KajaaW
Pani Magda Gessler bardzo dobrze płaci swoim pracownicom w tym mie :)

Gość gość
Też uważam że kobieta zna się na rzeczy jaką jest szeroko pojęta gastronomia. Ma głowę do tego wszystkiego, zazdroszczę jej a jednocześnie ją podziwiam.

Gość Ale to już było
Ja mam całkiem inne zdanie na temat tej pani.Gdy widzę jej zachowanie, rozczochraną czuprynę, nie związane włosy.Po prostu robi mi sie słabo.NATYCHMIAST ZMIENIAM KANAŁ.Mnie jej programy nie kręcą.Reklama nic nie pomoże, na temat jej knajp też są podzielone opinie. Oglądalność radykalnie spadła.I co ty na to?????