Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zdarzyło się wam kiedyś być z kimś

Polecane posty

Gość gość

na kogo na początku w ogóle nie zwracaliście uwagi?

Gość gość
tak, nie cierpiałam kiedys mojego obecnego męża :D

Gość gość
U mnie tak jest. Jestem w związku z gościem, którego początkowo w ogóle nie traktowałam jak faceta. Nie był w moim typie, wydawał mi się zbyt nadęty i pewny siebie.

Gość gość
Tak, ale później było tylko gorzej, o ile nie kręcił mnie z wyglądu, to uznałam że może warto go poznać jako człowieka, ale nie było warto.

Gość gość
Misio1 czemu załowałes? Inne grubasy wspominasz jako cuda haha

Ta była drobniutka i chudziutka. Okazała się być... Dlatego żałowałem :(.

Jako cuda wspominam piękne i cudowne z charakteru kobiety :) . Obrażasz je i mnie, pisząc o nich w ten sposób. Malutka i chudziutka, miała u mężczyzn dużo mniejsze powodzenie, niż każda z moich kształtnych kobiet. Okazało się, że w tym przypadku prawdę mówi przysłowie: MAŁE JEST WREDNE :( :( :( .

Gość gosciowa1234567
Tak. Klient restauracji gdzie pracuje. Nie znosilam go!!! Poszlam na randke bo nie dawal mi spokoju. Na zasadzie moze po tym sie odczepi jak zobaczy ze do siebie nie pasujemy..... A skonczylo sie na tym ze to byla zajebista randka i dlugo po tym ze soba chodzilismy :)

Gość gość
tak jasne haha misio znowu zachwala takie grube jak ona hahaha

Gość gość
nie ma kobiet brzydkich i dobrych z charakteru ... brzydka zawsze ma kompleksy, a jej charakter hamuje możliwości jej pracy nad sobą ... gdyby brzydka miała dobry charakter to by poszła na siłkę, przeszła na dietę, poprawiła co nie co u chirurga i stałaby się piękna ... skoro tego nie robi to ma zwalony charakter

Gość gość
ale nie kazdy ma pieniadze na ta operację

Gość gość
"gość 12.06.2014 nie ma kobiet brzydkich i dobrych z charakteru ... brzydka zawsze ma kompleksy, a jej charakter hamuje możliwości jej pracy nad sobą ... gdyby brzydka miała dobry charakter to by poszła na siłkę, przeszła na dietę, poprawiła co nie co u chirurga i stałaby się piękna ... skoro tego nie robi to ma zwalony charakter " Zgadzam się po części z tym jestem facetem ale nie specjalnie zwracam uwagę na urodę kobiet i byłem w różnych związkach jedne ładniejsze drugie brzydsze, najbardziej wredną i zawistną kobietą była osoba która o siebie nie dba, nie chodzi o chirurga oczywiście bo to często przesada ale po pierwsze zero diety nadwaga u niej kumulowało się to w jednym miejscu i bardzo było widać, ona sobie nic z tego nie robiła i przez to poważne problemy zdrowotne, po drugie dentysty to już dawno nie widziała zęby popsute nie zadbane, jedynie cera ładna, ta osoba mnie bardzo chamsko potraktowała jak z nią zerwałem, nie kochałem jej dałem jej szansę ale nie szło pokochać kogoś kto nie dba ani o siebie ani o faceta

Gość gość
oczywiscie :) moje najlepsze związki