Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tygrysek01

on mnie więzi !

Polecane posty

Cześć . słuchajcie mam bardzo wielki problem z moim chłopakiem jesteśmy juz 2 lata razem z małymi przerwami a bez przerw rok . nie wiem co mam zrobić on mnie więzi ! Na poczatku było normalnie jednak potem zaczęło się wszystko zmieniać zaczął mnie traktować jak zwykła szmate !!! Gdy miałam jeszcze FB kazał mi usunąć wszystkich chłopaków ze znajomych potem by wchodzilam aby podpisać z przyjaciółka robił mi awantury że koleżanki SA ważniejsze ze go nie kocham . potem jak jeszcze miałam kolegów to był tak o nich zazdrosny ze mnie szarpal wiec a tera wgl juz całkiem nie mogę się do żadnego chłopaka oddzywac nawet do kuzyna a co dopiero spojrzeć. Koleżanek tez juz nie mam bo tez zazdrość . z domu nie mogę wyjść nawet z mama na zakupy bo jest awantura . a jak jakiemuś powiedziałem cześć to mnie szarpal i wyzywał od dziwek . szkoła ! To juz wgl ostatnio zrobił mi awanturę ze rozmawiam z panią dyrektor . nie mam juz ani kolerzanek ani kolegów jestem sama bez przyjaciół . wszystkie portale społecznościowe tez usunelam. Nie wiem co mam zrobić kocham go i rozmawialam z nim o tym ale on powiedział ze jak mi cos nie pasuje to mogę wypierdalac.

Gość gość
kobieto zostaw takiego palanta facet który odbiera ci życie jest dupkiem i egoistą źle na tym wyjdziesz. Żuć go puki czas!!!!!!!!!!!!

Gość gość
w czym masz proble, on Cie nie kocha ani nie szanuje, kopnij debila w d**e

Gość gość
Po co ty z nim jestes

Do tego ostatnio powiedział ze jak skoncze szkole to zrobi mi dziecko i on będzie pracować a ja będę wychowywać .

Gość gość
co w nim kochasz? co on ci daje ? co on takiego ma ? za co go kochasz?

Gość gość
A za co Ty go kochasz?

Gość gość
ty go moze i kochasz ale on chce cie wylacznie posiadac na wlasnosc w 90 przypadkach na 100 jak poczuje sie pewniej kopnie cie w d**e zreszta ta zabawa dziala w obie strony, babskie bluszcze sa jeszcze ciekawsze

Gość gość
to nie miłość to zmanipulowanie psychiczne całe dwa lata cię urabiał. Nie można kochać kogoś kto nic nie wnosi a tylko zabiera jesteś ofiarą przemocy psychicznej i tyle . Szkoda słów.... ja go kocham...... Śmieszne

Naprawdę go kocham. Gdy jesteśmy razem to wszystko jest okej przytula się i jest miły a gdy juz ja np jestem w domu albo w szkole to jest masakra.

Gość gość
jesteś zdrowo porypana tak jak ten twój facet, pasujecie do siebie, normalna dziewczyna dawno by jego jebła w p**du