Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowlę 9 mięsieczne nie chce pić mleka

Polecane posty

Gość gość

córka od 2 dni odmawia picia mleka...nie chce i juz. Martwię się tym troszkę bo przecież powinna pic, szczególnie, że jest teraz tak gorąco. Soczków nie lubi. Daję jej herbatki takie słabe bardzo bo wiem, że herbatki nie powinna wypić wiecej niż 100 ml. Lubiła bardzo herbatke uspokajającą hipp ale nigdzie jej teraz dostać nie mogę. Martwię się żeby się nie odwodniła. Ile dziecko powinno wypijac dziennie jeżeli nie pije mleka? dodam, że je zupki i kaszkę na mm ( dziś rano np zjadła 120 ml kaszki na mm )

Gość gość
Kobieto!!!!!! Są upały, co to znaczy, ze ie dajesz jej wiecej niz 100 ml herbatki. Dawaj tyle ile chce!!!!! Jak nie chce soków to rozciencz z wodą. Dziecko musi pic, bez jedzenia pociągnie.

Gość gość
To u mnie odwrotnie małą wciąga tylko mleko trochę zupy ale na zasadzie 2-3 łyżek do tego ze 2-3 łyżki owoców i koniec . Wkurza mnie to :/ tak ciężko jej co kolwiek wcisnąć poza mlekim

Gość gość
Kobieto!!!!!!! napisałam tu bo chcę rady a nie dogadywania! Napisałam, że wiem, że herbatki nie powinna wypijać więcej niz 100 ml w ciągu doby bo tak pisze na opakowaniu dlatego daję jej słabsze herbatki i pije jej więcej ale za dużo tez nie wypija za jednym razem i próbuję jej dawać często. Soczków nie chce żadnych nawet rozcieńczonych wodą. Wody samej tez nie chce

Gość gość
to zrob jej jedną herbatkę hippa, druga zwykłą słomkę i delikatnie posłodz, do następnej wody dodaj trochę soku. a jak herbatki dasz dwie to się nic nie stanie. moj wypija i po 300 ml herbatek, hippa bez cukru tych.ale jest nieco starszy.