Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na wesele dla ciężarnej czy nada się

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.... na wesele (jako gość) Który kolor polecacie? www.sklep.brzuchatki.pl/pl/p/Elegancka-koronkowa-tunika-sukienka-ciazowa-L/192

Gość gość
No pewnie, kupuj smialo...nie w moim guscie, ale tak ogolnie na wesele na pewno pasuje.

Gość gość
aha, ja kupilabym te czarna

Gość gość
cena mnie zachęca, a ciezko do 50 zł z wysyłka coś lepszego wykpopac

Gość gość
a ja kupiłam tam koszule ciążowe i powiem szczerze, że rozmiar do tego wypisanego na aukcji ni jak sie nie miał :/

Gość gość
Brzydka i tandetna. Na co dzień bym tym nie chodziła.

Gość gość
tragedia,wieje tandetą na kilometr

Gość gość
ogolnie poszukaj na allegro jakiegos luznego modelu na lato, wcale nie musi byc ciazowa.....

Gość gość
ja np uwielbiam kolory.. jestem pozytywną, kolorową babeczką ale myślałam że w kolorowej sukni i z ukochanym brzuszkiem będę wyglądała jak konkretnie napompowany balon :D chodziłam po sklepach i ubierałam sukienki które w ogóle nie robiły szału. Aż znalazłam to: http://evita.com.pl/p,10,,,,,,,,2595,3006j-suknoa-balowa.html#.U8ZnQrGuP1k Panie mi ją dopasowały, mogłam założyć biustonosz bo zrobiły mi specjalne zaszywki, dodały ramiączka i ogólna cud malina :D

Gość gość
Wygląda jak scierka, no ale w sumie za tą cene nie ma sie czego spodziewac a wydawac niewiadomo ile na 1 okazje to też nie jest mądre. Nie wiem tylko czy ten "pasek" nie bedzie Ci przeszkadzał ? Moim zdaniem powinien być wyżej. Zalezy jaki masz brzuch, ale ja np wolalam jak tuz pod piersiami materiał zaczynał się rozchodzić.