Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestkaósemka

Szukam fajnego faceta ok 40 tki

Polecane posty

Gość trzydziestkaósemka

Fajnego czyli sympatycznego, miłego . Mam 38 lat.

Gość gość
jestem :)

Widzisz :) : już jeden jest :) . Ciekawe: ilu jeszcze uważa się za fajnych :D ?

Gość trzydziestkaósemka
No hej gościu fajny :) Skąd jesteś ?

Gość trzydziestkaósemka
I Misiolu :)

Gość gość
dopisz sobie ze szukasz wolnego faceta do 40stki a takich nie wielu a jak wolny to albo lajdak albo alfonsisko albo nieudacznik

Gość gość
no ja jestem 40 letni nieudacznik, ale nic z tego nie będzie,ja lubelskie,a tu kobieca posucha jak na pustyni,także odpuszczę sobie od razu.

Gość gość
Wolni w tym wieku to jacyś psychole.

...Wolni w tym wieku to jacyś psychole... Absolutna zgoda, jeżeli chodzi o mężczyzn, którzy do tego wieku NIGDY nie byli w żadnym związku :( . Są jednak też mężczyźni "uwolnieni" :). Część z nich, nigdy już nie ma zamiaru popaść "w niewolę" :D, a część podchodzi do takiej opcji z rezerwą :D .

Gość trzydziestkaósemka
Ja nie zamierzam nikogo zniewalać , chodzi mi o przyjazn głównie, gdzieś razem wyskoczyć, ja wiem na imprezkę, czy gdziekolwiek. Wiem że w tym wieku już nie zawrócę nikomu w głowie . A Ty kolego z lubelskiego czemu taki pesymistyczny ? Jak posucha u Was? Co to kobiety wyginęły?

Mężczyzn to o miejsce zamieszkania pytasz, a sama do swojego sie nie przyznajesz :( . Zawrócić w głowie można zawsze :) (nawet bez użycia alkoholu :D ) .

Gość gość
ja Też , czy znajde ?

A jak macie kogoś znaleźć, skoro nic o sobie nie piszecie? Dla każdego mężczyzny interesująca jest inna kobieta. Pisanie do kogoś, o kim niczego się nie wie, jest zwykłą stratą czasu :( . Przedstawcie siebie w interesujący sposób, to pewnie ktoś się odezwie :) .

Gość trzydziestkaósemka
misiek spoko że robisz za mego menadżera ;) Nie siedzę tu non stop, mam swoje zajęcia w realu. Nie umiem się jakoś szczególnie reklamować, cóż jestem normalną kobietą, lubię czytać, troszkę piszę wiersze, lubię grać w badmintona, pracować w ogrodzie. No i co tam jeszcze...nie wiem. Myślę że jeśli ktoś zechce się dowiedzieć coś więcej, może napisać, zapytać, zostawić tu swego maila, a ja odpiszę na priw, i wtedy sie okaże czy strata czasu czy nie.

Gość gość
Wolni w tym wieku to psychole a kobiety szukające faceta to co, śpiące królewny wybudzone ze snu głębokiego? :P

Gość gość
Facet jeżeli nie ma to z wyboru, wy całe życie latacie za facetami, uważacie się za takie wspaniałe, a na starość szukacie miłości desperacko gdy uroda jest już historią... więc jak to jest z tymi psycholami, wy nie jesteście psychiczne? :P

No i już coś wiadomo :D. Mi oczytana i umiejąca przelać, swe uczucia na papier kobieta, podoba się :) . W badmintona (zawsze mam kłopot z napisaniem tego słowa :( ) kiedyś lubiłem grać :) . A do pracy w ogrodzie, to mnie nawet końmi nie zaciągniesz :D :D :D . Maila możesz sama wstawić. W końcu, to żaden problem, założyć sobie nowy adres, specjalnie na potrzeby tego "szukania" :D . Może jakiś nieśmiały mężczyzna prędzej się odezwie :) .

Gość trzydziestkaósemka
Facet jeżeli nie ma to z wyboru, wy całe życie latacie za facetami, x te enigmatyczne ''wy''to konkretnie kto? Nie znasz mnie,więc sugeruję abyś nie zaliczał mnie do Twojej wyimaginowanej grupy latającej,za nikim nie latałam(może i zle-pewnie coś bym wylatała no a tak ...to ''obudziłam sie ze snu głębokiego'';) uważacie się za takie wspaniałe x Nie uważam się za wspaniałą więc kolejne pudło. :D Oj gościu coś słabo trafiasz. , a na starość szukacie miłości desperacko x ja nie szukam desperacko, jeśli bym poznała kogoś kto przypadnie mi do serca i ja jemu też to fajnie, a jeśli nie to też dziury w niebie nie będzie z tego powodu . gdy uroda jest już historią... x e nie, u mnie uroda nie jest historia bo jej nigdy nie było :P więc znowu nie trafiłeś-no cholercia,okazuje sie że kompletnie wszystko obok ;) ps a to tylko uroda jest jedyną wartością w kobiecie?

Gość gość
W Polsce nie ma fajnych facetow okolo 40 , same brzuchate miski , chyba ze o takiego ci chodzi

Jestem wielkim miśkiem :) i mam brzuszek :), do którego kobiety lubią się przytulać :) i jakoś uważają mnie za fajnego ludzia :) . x Strasznie jesteś zgorzkniały gościu :( . x Witaj 38-semko . Miło jest Cię zobaczyć 🌼

"W Polsce nie ma fajnych facetow okolo 40 , same brzuchate miski , chyba ze o takiego ci chodzi " e widziałam w życiu paru całkiem fajnych. I z charakteru i z wyglądu, sylwetki. A nie często zerkam na ten przedział wiekowy.

Trafił, trafił. Kiedyś pewna kobieta po tym jak poznała mój znak zodiaku wymieniła mi parę trafnych moich cech, myśląc tylko o tym jaki jest jej syn- też koziorożec. ;)

Ze mną mieszkał jeden koziorożec. Całymi dniami tylko jadł i... Na to ostatnie nie narzekałem :) . I wcale nie miał nadwagi na początku mieszkania u mnie.

Gość gość
Hej Misiek Menadżerze mój :) Mnie też miło że Tobie miło -mnie widzieć mimo że mnie nie widzisz :P Serio wierzycie w te znaki zodiaku? Ja nie. Co do facetów, to są przecież różni, nawet 50 latkowie bywają zupełnie całkiem całkiem .

Gość trzydziestkaósemka
To byłam oczywiście ja,trzydziestkaósemka.

Ja wierzę, że znaki mają wpływ na charakter człowieka. Zawsze, gdy mnie najbardziej do jakiejś kobiety ciągnęło (zazwyczaj z wzajemnością :D ), to była spod tego samego znaku. I zawsze wynikała z tego wielka katastrofa :( . Za to doskonale jest mi się przyjaźnić z kobietami spod tego znaku. Tak samo z imionami. Większość moich "bogiń" miało te same imiona (szczególnie jedno przewijało się ciągle przez moje życie :) ). W sprawach służbowych najlepiej współpracuje mi się z osobami o trzech imionach.