Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestkaósemka

Szukam fajnego faceta ok 40 tki

Polecane posty

trzydziestkoósemko, ja tak na prawdę to nie wiem jak to jest z tymi znakami. Niby każdy człowiek jest inny, niezależnie od dnia urodzenia, ale jednak, tak jak pisałam, siedziała kobita i mi opowiadała jakieś cechy charakteru, które dotyczą jej syna, a wszystkie się zgadzały u mnie. Więc jak nie wierzyć? Moją metodą jest się nad tym nie zastanawiać. Oczywiście, że i po 50 może być atrakcyjny. Jak jest zadbany, czysty, odpowiednio ubrany i zachować się potrafi i charakter ma fajny, to w każdym wieku może być atrakcyjny.

Gość trzydziestkaósemka
Hahahahahahhahahaaaa oj Ty :D Misiu :) :)

Trzydziestkaósemka : czyżby moja intuicja tak dobrze dziś działała :) ?

Gość trzydziestkaósemka
Racja Styczniowa. Zachowanie ,osobowość ,nie tylko inteligencja ale i mądrość, poczucie humoru to są największe afrodyzjaki moim zdaniem. Znałam takiego jednego baardzo fajnego 50 latka, no po prostu ... po prostu :D :D :P

Gość trzydziestkaósemka
Chm Twoja intuicja zasłużyła dziś na ...zimne piwko ;) albo kilo truskawek z bitą śmietanką :)

Nie mogę :( . Zdradzę Ci, ze to imię nosiła pierwsza kobieta, której piersi dotykałem, moje pierwsze poważne zakochanie, moja żona, moja największa damska fascynacja, moja ostatnia wielka miłość i moja bardzo dobra, wieloletnia przyjaciółka :) (o pomniejszych sytuacjach już nie wspomnę :) ), więc coś w tym imieniu musi być :) . x Za to przyznam, że imię Izabella działa na mnie jak afrodyzjak :D :D :D .

To ja wolę te truskawki, bo jeszcze w tym roku nie jadłem :) . Gdzie mam się po nie zgłosić :D :D :D .

Gość trzydziestkaósemka
Podać ulicę i numer domu? :D Rety tyle Jol ,to już ja bym miała przesyt. No Izabella faktycznie ładne.

Spokojnie :) . Tamto imię, to nie byłą Jola. Kumplowałem się z kilkoma Jolami i mam miłe wspomnienia :) . Nr domu podawać nie musisz, ale jakbyś miała ochotę, to mój mail nadal jest widoczny po wejściu na mój nick :) .

Do ulicy i n-ru domu przydałaby się jeszcze nazwa miejscowości. Intuicja podpowiada mi, że to gdzieś na południu Polski :), czyli niedaleko :) .

Kompana do rozmów przez telefon, bo lubię gadać :D z mądrymi ludźmi :) . Jak masz ochotę, to także zapraszam :) .

Gość trzydziestkaósemka
Matko jedyna a jeśli się okaże że nie jestem mądra ? ;) Nie no w ogóle to cos za łatwo poszło :P

Gość trzydziestkaósemka
Tym bardziej że ja szukam kompana do spędzenia (co za słowo-spędzić ..;) ) no ale ok, do spędzenia czasu na żywo też. Ale w sumie pogadać przez tel też można -nie widzę przeszkód. A z jakiego rejonu Ty jesteś ?

Gość trzydziestkaósemka
kalinsk_a@ o2.pl To mój mail

Gość gość
O jakie tłumy walą ....

Pewnie tłumy piszą :D , bo na mojego maila, do dzisiaj odpowiedzi nie dostałem :( .

Gość trzydziestkaósemka
Odpowiedziałam na Twojego maila ...

Gość sajmonfr
A z jakiego konca swiata ? Moze byc Paryz ? 39 lat

Gość Ola kiwior
Dnia 13.06.2014 o 00:22, Gość gość napisał:

ja Też , czy znajde ?

Szukam fajnego kolegę lub faceta do pisania SMS dzwonienia i jestem z Tarnowa i mam lat 24 nie pracuje i czekam na odpowiedz na SMS i proszę do mnie napisac na e-mail olakiwior12@gmail.com albo na moj tel 796-960-590 czekam na SMS albo dzwonienie