Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci wolą brunetki...blondynki traktują jak worek na sperme...

Polecane posty

W sumie to zależy od charakteru psy mogą być takie same jak koty, utarło się jednak że są wierne - bo są, ale są też przecież bezdennie głupie psy. Znam przypadek że rodzina ma psa kilka lat a kiedyś go puścili aby sobie pobiegał to uciekł im w p/i/z/d/u i już nie wrócił i to nie że się zagubił - celowo! Demoniczna twierdzisz więc że psy nie mające właściciela nie potrafią się samodzielnie utrzymać? A co powiesz o Garfieldzie? Piszesz z takim jednym.

Gość gość
Ona wcale nie jest taka zajebista..... Ładna, ale ma krótkie nogi, cycki sobie zrobiła.

Gość moje gg to 5473221
najlwepsze sa młode szwedki! moje gg to 5473221 rude norweżki też niezłe! mój xfire to raticus1981 brunetki und szatynki and farbowanki i malowanki sa obleśne! tylko blondyny!

Przypominasz mi Lenina z dowcipów :D :D :D . Boję się, że jak zajrzę na kolejny temat, to znowu zobaczę Twoje GG :D :D :D ,

Gość gość
Marilym Monroe nie byla brunetka tylko szatynka, miala niebieskie oczy...zeby byc brunetem trzba miec brazowe ..yo

Gość gość
gość 12.06.2014 - co ty bredzisz? Akuret brunet to pojęcie tylko i wyłącznie odnoszące się do włosów. A marilyn miała oczy prawie czarne, jak u murzyna, albo semity . . .

Gość gość
pff co za bzdura, jak sie jest d***** to sie jest i kolor wlosow nie ma tu znaczenia...u mnie jest odwrotnie..to te czarne farbowane z solarium sa najgorsze...takie labadziary z rynu..trgedia...te blondyny z odrostami i zoltym odcieniem kompletnie nie dopasowanym do karnacji tez sa tragiczne..jak sie nie ma klasy i sie nie umie ubrac to kolor wlosow jest kwestia drugorzedna

Gość gość
nie osmieszaj sie...popatrz sobie na zrodla i zobacz jakie miala oczy...Marilyn Monroe zajmuje sie od kilkunastu lat, spadaj gimbusie :)

Gość blondas_krakow
Brunetki,szatynki ja wszystkie was dziewczynki całować chcę :-)

Gość gość
To ona nie była ruda?

Gość gość
jakie małe piersi :P ja też mam takie i jestem załamana, myślałam że MM miała wielgachne cycuchy

Gość blondas_krakow
Są brunetki które mają ładniejsze twarze od blondynek i małe zgrabne nosy a niektóre blondyny są po prostu brzydkie,mają krzywe duże nochale i farbują się żeby zwrócić uwagę facetów taka prawda.

Gość gość
blond łagodzi rysy z tym na pewno się zgodzę