Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wstydziłybyście się pójść na depilację okolic bikini do kosmetyczki?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy zacząć sama się depilować czy od razu pójść do kosmetyczki, żeby zrobiła to lepiej. Trochę jest to dla mnie krępujące. Byłyście na takiej depilacji? Nie krępowało was to?

Gość gość
O***tu nie będziesz depilowała, tam zostawisz zagajnik dla robali? :-O

Gość gość
Co z tymi babami, z tym że nie potrafią same herbaty zaparzyć już się pogodziłem, ale wychodzi na to że rośnie pokolenie które będzie potrzebowało pomocy przy podcieraniu du/py... ochyda! :-O

Gość gość
No dlaczego miałoby to być krepujace? Zwykłą usługa kosmetyczna.

Gość gość
Autorka po prostu posiada zwały tłuszczu na brzuchu które przesłaniają jej widok

Gość gość
Czyli skoro to zwykła usługa to znaczy że ja też mogę pójść i poprosić o depilację jaj i od)bytu?

Gość gość
gość 11.06.2014 a ty póki co potrzebujesz pomocy w ortografii :P co złego, że dziewczyna się zapytała? tyle tylko, że chyba jej naiwność, bo nie wie, że wiekszość zboczuchów tu przesiaduje! :X

Gość gość
ja sie na pozatku wsydzilam chodzic na masaze. bo kobita masuje stopy. i na zelazko antycelulitowe bo mi gacie podiagala bardziej na pupie... ale mysle ze bym sie nie wstydzila pojsc na depliacje, to kosmetyki wiec dla nichto normalne tak jak dla ginekologa

Gość gość
Zboczeńców? A ona nie jest zboczona woląc aby obca baba jej dupę ogoliła bo jej się nie chce? ...a tak racja, nie potrafi sierota :D

Gość gość
0.05. Idiotka. Jak wiadomo bardzo łatwo i naturalnie sobie zrobivc depilacje okolic intymnych, bo ma się tam oczy i ręce. Może do lekarza tez się wstydzisz chodzić, co? Masz qrfa problem, jeśli pewne części ciała od razu ci się kojarzą ze zboczeniem. Dupa to taka sama część ciała jak ręką czy noga i tak samo wymaga zabiegów higienicznych.