Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgośćgośćgość

Iść na całość czy ostudzić popęd.... ?

Polecane posty

Gość gośćgośćgośćgość

Od niedawna znam faceta, byliśmy na dwóch randkach. Wiem, że bardzo go ciągnie żeby pogrzeszyć. Lubi to. Wiem, że go pociągam, nie potrafi tego ukryć :P Jest fajnym facetem, ja jestem samotną matką, ale nie śpieszno mi do małżeństwa i kolejnych dzieci, jemu też nie. Więc właściwie odpowiadamy sobie. On też bardzo działa na moje zmysły tylko że jakoś się boję, że wyjdę na łatwą pannę, że potem mnie oleje i już się nie odezwie. Choć ostatnio bardzo chciał to jednak nie naciskał. Tylko się całowaliśmy. Czy to w ogóle ma jakiś sens ? Ja nie szukam tylko przelotnej przygody, on podobno też nie. Ps. poznaliśmy się na portalu randkowym...

Gość gość
jak sie boisz ze to za wczesnie to sie nie zmuszaj, lepiej poczekac niz pozniej zalowac...jesli kocha to poczeka

Gość gośćgośćgośćgość
Chciałabym go przetrzymać jeszcze chociaż te 2 tygodnie, żeby też dobrze czuć się we własnej skórze tak przy okazji.

Gość gośćgośćgośćgość
Na pewno nie kocha, ja też go nie kocham, to ledwo miesięczna znajomość, 2 randki, dlatego mam obawy, że skoro jest to dla niego bardzo ważne to odpuści po prostu.

Gość gośćgośćgośćgość
Piszcie coś człowieki bo ja już nie wiem co robić i co myśleć...

Gość gość
ostudz

Gość gość
miałam podobna sytuacje czekałam 2 tygodnie i po dwóch tygodniach rzucił mnie.

Gość gośćgośćgośćgość
Kurde, nie chciałabym tego żeby mnie rzucił. Wydaje mi się, że jeśli już facet zwraca uwagę na kobietę z dzieckiem to nie szukałby z nią przygody. No nie wiem, ale to takie dziwne. Do przygód to raczej szukają panien, które nie mają poważnego życia, dzieci...a może ja się mylę ??

Po mojemu jest odwrotnie. Szukają samotnych matek, bo wiedzą, że przeważnie to desperatki i łatwy materiał do urobienia . . .

Gość gość
2 tygodnie? no co Ty poczekaj co najmniej 2 miesiace... spotkaliscie sie 2 razy dopiero dziewczyno

Gość gośćgośćgośćgość
Mnie się nie urabia, nie ten typ nie ten temperament. Nie jestem żadną desperatką, znam swoją wartość :P nie muszę na siłę szukać i też nie szukam. Faceci sami mnie zaczepiają... :)

Gość gość2014
jak poczeka dwa miesiące to za miesiąc już nie będzie na co czekac bo koleś zwieje, pójdzie do takiej co się nie będzie bała i nie bedzie miała oporów...

Tak ciebie zaczepiają, że na "srampatii" wylądowałaś, albo innym tego typu badziewiu. Nie wnikam. Wierz sobie w co chcesz . . .

Gość gość
szanuj sie kobieto i poczekaj co najmniej 2,3 miesiace...jesli sama sie nie bedziesz szanowac to zaden facet Cie nie bedzie szanowal, jak pojdziesz z nim tak szybko do lozka to bedziesz dla niego jedna z wielu ktora latwo i szybko mozna bzyknac, ostudz swoj poped, jesli mu naprawde zalezy to poczeka

Gość gość
No trudno, zeby mnie zaczepiali na ulicy . Na portalu założyłam tylko konto, i nie robię tam nic poza odbieraniem wiadomości i odpisywaniem temu komu ja chcę odpisać. Jeszcze mi się nie zdarzyło kogoś tam zaczepić :)

Gość gość
On też bardzo działa na moje zmysły tylko że jakoś się boję, że wyjdę na łatwą pannę, że potem mnie oleje i już się nie odezwie." x hahahaha juz jestes latwa panna samotka matka z dzieckiem sie nie rodzi a sie nia zostaje:D

Gość gość
Dlaczego na podstawie tego, że jestem samotną panną z dzieckiem stwierdzasz, że jestem łatwa ? Dziecko ma ojca, które ma imię i nazwisko a nie NN w akcie urodzenia, który widuje się z nim i łoży na jego utrzymanie. A, że nam nie wyszło to już co innego.

Gość gość
Jeśli będziecie mieli oboje ochotę i zaczniecie się namiętnie całować dotykać, będziecie rozpaleni to co, przerwiesz te ekscesy i powiesz "poczekajmy jeszcze, nie jestem gotowa" poważny facet zabije Cię śmiechem. Jesteś dorosła czy jesteś dzieckiem ? To nie ma znaczenia, kiedy wylądujecie w łóżku. grunt żeby nie było to byle gdzie i byle jak. Skoro u Ciebie jest dziecko to znajdź opiekę i jedź do niego na jakiś wieczór, film, wino, zobaczysz sama co się wydarzy. Jeśli skończy się seksem to znaczy tak miało być i już. A skoro tak go kręcisz to wierz mi jeśli będziesz otwarta i gotowa na wszystko to on oszaleje na Twoim punkcie. Nic nie udawaj, bądź sobą i nie hamuj czegoś co jest normalne i naturalne i sobie idzie swoim rytmem, skoro masz na niego ochotę a on na Ciebie to na Boga, w czym problem ?

Gość gośćośćgośćgość
A ja już sama nie wiem, może we mnie jest problem, zakocham się a on mnie rzuci i co. Jakoś mi się wierzyć nie chce, ze facet jak dostanie kobietę to zaraz szaleje na jej punkcie i się nie odczepi.

Gość zmiiijka
Ja bym na Twoim miejscu szła na całość. Jeśli sobie spasujecie w seksie to związek napewno potrwa. Szkoda czasu na podchody(pisze to ja kobieta) gdy się okaże, że w łóżku on jest dla Ciebie do kitu. Tylko może jeszcze z jedną czy dwie randki rozgrzewaj go i dawaj nadzieję by się nie zniechęcił. A to tylko po to by jak to się utarło głupio w Polsce nie pomyślał, że jesteś łatwa.

Gość gość
rob to na co masz ochote,czy po 2 tygodniach czy po 2 dniach jak bedzie mial Cie zostawic to zrobi to po roku czekania zreszta jesli nie chcesz sie wiazac to gdzie jest problem?jak odejdzie bedzie nastepny

Gość gość
idz na calosc, kocha to zostanie, jak ma czekac to mu sie odechce i co wtedy? bedziesz zla na siebie czy na zasady? daj mu czego chce, bedzie chcial wiecej to zostanie i nie oceniaj tak zle facetow. : )

Gość gość
idz na calosc, zlap go na bachora i dla rownowagi plci, teraz ty kopnij go w tluste doopsko:D

Gość gośćgośćgośćgość
Nie napisałam, że nie chce się wiązać tylko do małżeństwa mi nie śpieszno. On mi napisał, że ważne jest żeby nie chodzić do łóżka z każdym kogo się spotka gdziekolwiek. Ja się tylko boję, że im później tym bardziej będę się spinać potem i tyle z tego będzie... Moja mama stwierdziła, że to nie ma znaczenia czy to będzie za 2 3 tygodnie czy za 2 miesiące. To ja mam wiedzieć, że chcę, to ja mam czuć, że to jest to. Że nie ma po co się spieszyć, ale też pół roku to stanowczo za długo bo go zniechęcę.

Gość gośćgośćgośćgość
ja nie zostałam przez nikogo kopnięta :) nigdy. x x No tak, czyli robić co serce podpowiada i zrobić wszystko aby chciał znów się umówić.

Gość gośćgośćgośćgość
matko jakie to wszystko jest skomplikowane :D jak się nie chce już żadnego błędu popełnić to się człowiek uczy od nowa...

Gość gość
każdy facet mówi, że nie chce przygody, że nie chodzi się do łóżka z każdym itp. KAŻDY, nawet największy r/u/c/h/acz. więc takich gadek w ogóle nie słuchaj, bo to ściema. widać, że już się zaangażowałaś, więc uważaj - kopnięcie w d... po seksie boli oj boli.

Gość gość
spokojnie, bo może to ona go kopnie jeśli się okaże dupkiem

Gość gośćgośćgośćgość
No dobra, ale czy 30 letni facet, kończący właśnie studia na nie byle jakim kierunku mający stałą i dość poważną pracę mógłby się okazać ru/c/h/a/c/z/e/m pospolitym ?? niektórzy twierdzą, że sex umacnia to co dzieje się między kobietą a mężczyzną. Gdyby chciał tylko seksu może napisałby wprost ? I pisałby do wielu kobiet aż któraś na pewno byłaby chętna na seksik bez zobowiązań, czy traciłby czas na randki, smsy, telefony ?

Gość gość
oczywiście, że taki facet może być r/u/c/h/a/czem, dlaczego nie? praca, wykształcenie, hobby itp to niestety żadne wyznaczniki. ile masz lat, jeśli wolno spytać?