Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgośćgośćgość

Iść na całość czy ostudzić popęd.... ?

Polecane posty

Gość zmiiijka
ale faktem jest, że to może być portalowy ru/chacz który tylko zalicza...nie patrz przez palce na niepokojące sygnały, kurcze ja bym wiedziała co z nim robić, pewnie to ja bym go wykorzystała na maksa :P i albo by mnie potem szukał albo w nosie z nim :D

Gość gość
po 2ch spotkaniach facet wydaje Ci się uroczy i inny niż wszyscy, nie daj się zwieść. chyba, żeś twarda kobieta, co nie będzie płakać - wtedy idź z nim do łóżka i nie zastanawiaj się, może coś z tego będzie, a może nie...

Gość gośćgośćgośćgość
Na pewno nie będę płakać :P Już mnie życie nauczyło tego i owego. Nie zaangażowałam się w faceta bo ja tak nie potrafię szybciutko po 2 tygodniach znajomości. Mam znajomych, którzy w łóżku po miesiącu się znaleźli, ona ma dziecko on nie ma. Są młodsi ode mnie i od tego "mojego" pana. I są razem od roku a nic nie wskazywało na to, że im wyjdzie. Lat niewiele mam podobno - 23.

Gość gość
Możesz być pewna, że wolny 30-letni facet nie potraktuje poważnie panny z dzieckiem. Chodzi mu tylko o seks i wyczuł, że jesteś zdesperowana, bo sama piszesz, ze bardzo byś chciała, a się boisz. Rozwieje twoje obawy i będzie się z tobą zabawiał do czasu, aż twoje oczekiwania wobec niego zaczną mu ciążyć.

Gość gośćgośćgośćgość
Czyli 30 letni facet nie myśli poważnie o życiu, to mi chcesz powiedzieć ? A ja umawiam się tylko z takimi myśląc, że to już poważni myślący ludzie, bo takich 25-26 letnich już miałam i mam ich powyżej dziurek w nosie... Nie wolno tak kategoryzować. Już był w związku z dziewczyną, która ma dziecko, tylko to ona nie była pewna czego chce, spotykała się z nim a widywana była z byłym na spacerkach, w samochodzie...

Gość gość
Robi z siebie biednego, skrzywdzonego misia, to większy cwaniak niż można by przypuszczać. Rzeczywistość nie musi pokrywać się ztym, co on mówi.

Gość gość
z iloma facetami w zyciu uprawialas seks ?

Gość gość
wiek o NICZYM nie świadczy, ja spotykałam się z 36ciolatkiem, który się okazał zwykłym r/u/cha/czem... a facet inteligentny, wrażliwy, twierdził, że szuka miłości - potępiał nawet seks bez związku :D i też taki biedny misiu skrzywdzony przez kobiety z niego był :D

Gość gość
Nie wyczuwam fałszu z jego strony... A nie mam z tym na ogół problemów, chyba że gość to niezły aktorzyna ! Ojciec mojego dziecka mógł gadać co chciał, a ja wiedziałam kiedy dupcył kromy.

Gość gość
Nie mówił o tamtej jakby był pokrzywdzony, spytałam czemu nie są razem to powiedział własnie o tym, ze nie wiedziała czego chce a on się nie zamierzał w podchody i gierki jakieś bawić... z iloma facetami uprawiałam sex..a jakie to ma znaczenie ? z 4..

Gość blondstomatolond
Z racji swojego doświadczenia z męzczyznami, dobrze Ci radzę: POCZEKAJ! JaK juz kilka osób napisało, że masz isc na całość, kierować się instynktem bo to naturalne, to powiem Ci w ten sposób: zwierzęta kierują się instynktem, idą za tym i robia to, na co maja ochotę, nieważnie z kim, nieważne gdzie. To są zwierzęta. Ty nie jesteś zwierzakiem, jesteś człowiekiem, w dodatku samotną matką, dla której "sparzenie się' nie jest oczekiwanym momentem w życiu. Możesz kierować sobą, miarkować emocje, ostudzić popęd. Wiem, ze masz na niego ochotę tak silną jak on na Cb, ale pamiętaj, ze to facet, jesli trudno już mu się opanować a na tym stopniu znajomości, trudno o miłość, prędzej o szczeniackie, głupie, bezmyślne zauroczenie, to na dłuższą metę nic z tego nie będzie. Potrzymaj go trochę, nie mówię tu o 2óch tygodniach;) bo to trochę śmieszne. Poznaj go, zobacz jakim jest człowiekiem, w dużej mierze weź pod uwagę dziecko, czy będzie dla niego dobrym 'wujkiem', czy będzie się z nim dogadywał...to jest bardzo ważne, Ty zaczęłaś myśleć o facecie, o seksie z nim ale nie o relacjach między Waszą trójką, a chyba chcesz, żeby coś z tego było;) Myśl nad tym, co robisz, jak to będzie rzutowało na przyszłość. Spotkałaś się dopiero dwa razy, macie jeszcze sporo czasu na poznanie się, zaproś go do domu, najpierw bez dziecka, potem z dzieckiem i zobaczysz jak się zachowuje. A w skrócie: czekaj, czekaj i jeszcze raz czekaj, jesli bedzie warto, to potem bedziesz miała czyste sumienie i zero moralniaka. Pozdrawiam

Gość gośćgośćgośćgość
jeszcze długo nie sprawdzę jak dogada się z niespełna 2 latkiem, ale już go widział bo na 1 spotkanie podjechał do parku, byliśmy na spacerze, potem był znów wieczorem u mnie pod domem. Siedzieliśmy z godzinę i zaprosiłam go do domu. Sam się tam nie pchał. Mały już dawno spał...więc jakby z dzieckiem, ale bez dziecka. Nie udawał, że go nie widzi, nawet w domu spojrzał sobie na niego jak śpi. Wcześniej na spacerze coś zagadał. No nie jest moim celem rozczarowanie, ale porażkę przyjmę z pokorą. W zasadzie może być tak, że dostanie mnie za pół roku i stwierdzi, że nie jestem wystarczająco odpowiednia dla niego i też zwieje. A ja już będę zaangażowana. A teraz może stwierdzić, że puszczalska i też olać temat..

Gość gość
to masz duzy przebieg jak na taki mlody wiek, ten by był 5 i do tego masz juz dziecko. chodzisz z facetem po paru spotkaniach do łożka i sugerujesz sie tym co piszą w prasie dla kobiet ? /'seks umacnia wiez miedzy kobietą i męzczyzna' ale jak juz po powstanie wież! / nie bez powodu uważa sie ,że samotne matki to d.esperatki coś w tym jest jak ty boisz się żeby to za długo nie bylo bo zwieje! dziewczyno dla niektorych kobiet nawet pol roku lub rok to nie jest za dlugo! czy ty znasz po 2 tyg faceta na tyle nawet żeby wykluczyć czy nie zarazi cie jakimś syfem? ??? ale masakra. to jak bys z obcym z ulicy szła do lozka nic o nim nie wiesz

Gość gośćgośćgośćgość
duży przebieg ? wiesz co, zapytaj przeciętnej 16 latki ilu facetów ją przeleciało, rękę kładę pod nóż że w moim wieku będzie ich nastu już.

Gość gość
niektóre 16latki puszczalskie moze mają takie przebiegi i wieksze. niejedna 35 lub 40tka nie spala z tyloma! ty skupiasz się tak na tym seksie zamiast rozkoszować tym co trwa i poznawaniem się lepszym. nie kazda tak robi choć temerament może miec 10 razy większy od ciebie. może zastanow sie nad tym bo licznik będzie ci nabijal do 30 stki jak szalony a szczęsliwa i tak nie bedziesz ale to twoja sprawa

Gość gośćfffff
hahah sex to grzech niezła z Ciebie kretynka

Gość gość
słuchaj intuicji, pamiętaj o równowadze ale też przeanalizuj wszystkie tu wypowiedzi ;)

Gość blondstomatolond
aha, czyli nie jest jakiś obojętny na dziecko, to dobrze. Biorąc pod uwagę Twój wiek i jego.... to 30latek, wie czego chce, tak szczerze, mi się wydaję, że chce od Cb tylko jednego i dlatego musisz to sprawdzić, daj sobie przypuśćmy 1,5 miesiąca, serce Ci podpowie co dalej, nie rób tego z nim wcześniej. Jesli jesteś porządną dziewczyną, inteligentną nie pójdziesz z nim do łóżka po kilku spotkaniach, pamietaj, ze w tej chwili kieruje Tb coś innego niż zdrowe zmysły, zawsze tak jest na początku.

Gość gość
Chyba znalazłam

Gość gośćgośćgośćgość
Szukałam go aż do 15 strony i już zwątpiłam. Dziękuję za pomoc :) i wpisywałam w wyszukiwarkę i nic. Coś nie działa poprawnie na tym forum ta wyszukiwarka. x Wracając do tematu. Chyba posłucham rad osób, które radzą czekać. Bo jeśli będzie mu zależało tylko na seksie to szybko odpuści. Pójdzie do innej, która nie będzie się zastanawiać zbyt długo. A za moralniaka dziękuję, płakać nie będę ale kaca moralnego miałabym potężnego. Jak poczeka sobie troszkę dłużej niż myśli to mu nic nie będzie. Z resztą ja jestem szczera i bezpośrednia i na wstępie jak tylko przyszedł temat o seksie powiedziałam mu, że za bardzo dostałam już po d***e od życia i nie spieszy mi się do pewnych spraw. Że wolę poczekać, że nie jest mi łatwo i nigdy nie byłam szybka w tym, ale potem nie pożałuje :P W końcu panie skorpion są namiętne i gorące :D i to akurat jest fakt, jestem żywym przykładem na to. Wiem wiem horoskopy i takie tak są śmieszne :)

Gość gość
Ja ze swoim facetem poszlam do lozka na pierwszej randce, też poznaliśmy się przez internet, jesteśmy ze soba do tej pory. Można można. Przed spotkaniem rozmowy przez jakieś 3 tygodnie.

Gość gość
to zależy czego Ty szukasz. jak facet szuka seksu czy jak nie planuje się angażować to nie ma znaczenia czy pójdziecie teraz do łóżka czy za miesiąc. Seks nie zmieni tu nic jeśli ktoś od początku zakłada, że to luźna znajomość a raczej od pierwszych randek kobieta czuje na jaką znajomość jest nastawiony facet więc powinnaś wiedzieć.

Gość gośćgośćgośćgość
Ja na pewno nie szukam przygód, raczej czegoś stałego, poważnego. Powtarzam, nie mówię, że zaraz mamy zamieszkać ze sobą produkować dzieci i być happy family, ale chce powoli budować wspólną przyszłość z kimś. Czy to będzie właśnie on czy ktoś inny to już czas zweryfikuje. Ja tylko nie chciałabym żeby uciekł nim to się wszystko jeszcze zaczęło. Tak na dobrą sprawę nie znamy się jeszcze.

Gość gość
to twój temat pani puszczalska strachliwa szukająca jelenia dla dziecka